Brødrene Dahl får roser for arbejdsmiljøet

For sjette år i træk er Brødrene Dahl blevet kåret som Top Employer i en international undersøgelse.
VVS-grossisten Brødrene Dahl er endnu en gang at finde i toppen af en international arbejdsplads-undersøgelse. Pressefoto.
VVS-grossisten Brødrene Dahl er endnu en gang at finde i toppen af en international arbejdsplads-undersøgelse. Pressefoto.

De 844 medarbejdere i Brødrene Dahl har netop fået papir på, at deres arbejdsplads er certificeret i international topklasse.

Brødrene Dahl er igen i år at finde blandt de 1600 virksomheder verden over, der har opnået certificering som Top Employer 2021.

Det er Top Employers Institute, der har tildelt certificeringen på baggrund af målinger på en lang række parametre inden for blandt andet personalepolitik, karrieremuligheder, uddannelse, kommunikation med videre.

Brødrene Dahl blev første gang certificeret som Top Employer i 2016 og er kommet gennem nåleøjet hvert år siden.

– Det er en vigtig anerkendelse af vores arbejde med at skabe en af Danmarks bedste arbejdspladser. Brødrene Dahl har en lang tradition for at investere i medarbejdertrivsel, siger HR-direktør i Brødrene Dahl, Thomas Juul og fortæller, at eNPS-scoren i Brødrene Dahls årlige trivselsmåling netop er steget igen, fra 49 i 2019 til 57 i 2020, hvilket er udtryk for en meget høj medarbejderloyalitet.

At Brødrene Dahl er en god arbejdsplads vidner ancienniteten i virksomheden om, som i gennemsnit er på lidt over 11 år. Men også blandt de unge er Brødrene Dahl et trækplaster. Brødrene Dahl tager hvert år et stor antal elever ind – i 2020 startede 28 nye elever – og 80-90 procent af de færdiguddannede elever fortsætter i job i virksomheden.

Relateret indhold