Deas-salg gennemført. Ny CEO fundet internt

Konkurrencemyndighederne har godkendt finske PHM Groups opkøb af danske Deas Groups ejendomsforvaltnings- og serviceleverandørenhed, Deas.
Steen Amstrup i grå jakke og hvid t-shirt med v-hals. Han står foran en trappe og hviler hånden på et gelænder
Steen Amstrup er ny CEO for Deas, efter salget til finske PHM Group er gået igennem.

“Deas Group frasælger sit danske administrationsben”, kunne vi skrive her på Dagens Byggeri d. 15. maj. Nu er opkøbet en realitet, og finske PHM Group er ny ejer af Danmarks største ejendomsadministrator og serviceleverandør, Deas A/S.

Som allerede planlagt fratræder CEO for Deas, Rikke Lykke. Hendes stol overtages af Steen Amstrup. Han var allerede en del af virksomheden, hvor han senest har haft titlen af Head of Building Services and Consulting.

Læs også

Efter seks år og et opkøb: Direktør forlader Dafa Group

– Selvom jeg kender Deas indgående fra forskellige roller, handler det nu om at finde mig til rette i min nye rolle som CEO, så jeg kan drage maksimal fordel af min erfaring og kompetencer til at lede virksomheden fremad på vores nye rejse, siger Steen Amstrup.

Et naturligt næste skridt

CEO for ejendomsforvaltningsselskabet Deas Group, Rikke Lykke, kalder udnævnelsen af Steen Amstrup et naturligt næste skridt for virksomheden.

– Deas bevæger sig nu fremad med PHM Group, som jeg er overbevist om vil være et godt hjem for virksomheden. Og så glæder jeg mig til at se Steen i rollen som CEO for Deas, hvor jeg har stor tillid til, at han vil bære virksomheden godt videre, siger Rikke Lykke.

CEO for ejendomsforvaltningsselskabet Deas Group, Rikke Lykke, kalder udnævnelsen af Steen Amstrup et naturligt næste skridt for virksomheden.

Med opkøbet af Deas vil PHM Group tilbyde et omfattende udvalg af tjenester og ekspertise inden for ejendomsvedligeholdelse og -administration i Danmark. PHM Denmark ejer allerede flere danske virksomheder inden for ejendomsadministration og -services. CEO Kasper Bygholm siger:

– Sammen vil vi kunne tilbyde vores kunder et omfattende udvalg af vedligeholdelses- og ejendomsservices i hele Danmark.

Sammen vil PHM Group og Deas levere tjenester med fokus på kerneområder inden for ejendomsadministration og -service.

I tråd med strategien

Denne kombination er i tråd med den strategi, som Rikke Lykke som CEO for Deas Group, har skitseret om at udvide Deas internationalt.

Læs også

Opkøb og ny CEO: El-tavlegruppe vokser på flere fronter

Hun fortsætter som CEO for Deas Group og herunder også Deas Asset Management. Denne enhed vil fortsætte som udbyder af fund- og asset management til investorer i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

– Jeg er glad for den fortsatte tillid fra Montagu og ser frem til at fortsætte samarbejdet med det dygtige team på tværs af Norden og investorerne i Deas Asset Management, siger Rikke Lykke.

Relateret indhold