Deas Group frasælger sit danske administrationsben

Med opkøbet af Deas A/S vokser PHM Groups samlede omsætning til ca. 160 mio. euro, mens medarbejderstaben når op på 1.700.
Kasper Bygholm, CEO i PHM Danmark, der er leverandør af vedligeholdelse af boligejendomme, ser frem mod den videre fælles rejse sammen med Deas, der har mere end 30 års erfaring med ejendomsadministration.

Deas Group frasælger Danmarks største ejendomsadministrator og serviceleverandør, Deas A/S. Køber er finske PHM Group, der allerede ejer flere danske virksomheder inden for ejendomsadministration og -services. CEO i PHM Danmark, Kasper Bygholm, siger:

– Vi er begejstrede for at starte vores rejse sammen med Deas A/S. Sammen vil vi være i stand til at tilbyde vores kunder et omfattende udvalg af vedligeholdelses- og ejendomsforvaltningstjenester i hele Danmark.

Bliver blandt de største

Med opkøbet bliver PHM Group blandt de største ejendomsserviceleverandører i Nordeuropa, mens Deas Asset Management A/S fortsætter som selvstændig enhed som udbyder af fund- og asset management til lokale og internationale investorer i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Læs også: Efter seks år og et opkøb: Direktør forlader Dafa Group

Ved closing af salget af Deas A/S vil CEO Rikke Lykke træde tilbage og fortsætte som CEO for Deas Asset Management A/S.

Når salget af Deas A/S er godkendt af myndighederne, vil CEO Rikke Lykke fortsætte som CEO for Deas Asset Management.
Når salget af Deas A/S er godkendt af myndighederne, vil CEO Rikke Lykke fortsætte som CEO for Deas Asset Management.

– Min prioritet er at sikre en glidende overgang af Deas til PHM Group og at støtte den fortsatte udvikling af Deas Asset Management i Norden.

Stærk tilstedeværelse i Norden

Bestyrelsesformand for Deas Group, Sonny Nielsen, tilføjer:

– Vi ser frem til at understøtte den fortsatte vækst og udvikling af Deas Asset Management, som er blevet en førende aktør med en stærk tilstedeværelse i hvert af de nordiske lande. Der er behov for fortsat konsolidering af fund- og asset management-branchen i Norden, som Deas Asset Management har været en del af siden Deas Groups succesfulde overtagelse af Aberdeen Standard Investments’ direkte nordiske ejendomsaktiviteter i 2021.

Læs også: Første ejendomskoncern: SBTi skal effektivisere klimaindsatsen

Deas A/S blev grundlagt i 1989 af danske pensionsfonde som et ejendomsforvaltningsselskab. Som en del af PHM Group styrker selskabet sit tilbud om ejendomsadministration i Danmark.

Den samlede omsætning for PHM Group i Danmark og Deas A/S, baseret på de indrapporterede tal for 2023, er ca. 160 mio. euro med omkring 1.700 medarbejdere.

Handlen skal godkendes af de danske konkurrencemyndigheder. Købet forventes at blive gennemført i andet eller tredje kvartal 2024.

Relateret indhold