Fokus: Hegnets Have i Humlebæk

Boligselskab vil opføre nyt pleje- og rehabiliteringscenter.
Visualisering: Rubow Arkitekter.
Visualisering: Rubow Arkitekter.

Om projektet

  • Start/slut: Maj 2017/april 2019
  • Areal: 6.000 kvm.
  • Budget: 85 mio. kr. (anslået)
  • Bygherre: Boligselskabet Vibo og Fredensborg Kommune
  • Arkitekt: Rubow Arkitekter A/S
  • Ingeniør: Mogens Balslev, Rådgivende Ingeniører A/S
  • Totalrådgiver: Rubow Arkitekter A/S

UGENS PROJEKT – Boligselskabet Vibo og Fredensborg Kommune planlægger opførelse af et nyt pleje- og rehabiliteringscenter i Humlebæk Syd. Boligselskabet frasælger en nøglefærdig servicelejlighed til Fredensborg Kommune efter opførelsen.

Projektet omfatter opførelse af pleje- og rehabiliteringscenter, der skal indeholde plejehjemsboliger (75 kvadratmeter) og to-rumsboliger (85 kvadratmeter) i alt 70 boliger, til borgere der har behov for et akut eller midlertidigt ophold i forbindelse med deres rehabilitering. Samtidig skal kommunens primære træningsfaciliteter samles på denne lokation samt der skal opføres et lægehus.

Det samlede areal forventes at blive omkring 6.500 kvadratmeter. Endvidere etableres ny adgangsvej.

Kuben Management har udarbejdet byggeprogram. Totalrådgivningen varetages af Rubow arkitekter og ingeniørydelsen varetages af Balslev. Der er endnu ikke taget stilling til byggearbejdets udbud.

Byggefakta A/S leverer hver uge “Ugens Projekt” til Dagens Byggeri. Projektet er hentet fra Byggefaktas database, som indeholder over 9.000 aktive danske byggeprojekter, dvs. stort set alle byggeprojekter i Danmark større end opførelse af en-families boliger.

Virksomheden overvåger den danske bygge- og anlægsbranche og er den førende leverandør af information om byggeprojekter til byggeriets parter.

Se mere om Byggefakta A/S.

Visualisering: Rubow Arkitekter.
Visualisering: Rubow Arkitekter.
Visualisering: Rubow Arkitekter.
Visualisering: Rubow Arkitekter.

Relateret indhold