ATP og Gaihede indgår samarbejde

ATP Ejendomme et samarbejde med rådgiveren Gaihede for at sikre effektiv og omkostningsoptimeret håndtering af vedligeholdsarbejder.
ATP Ejendomme har valgt Gaihede til arkitektonisk og teknisk rådgivning i forbindelse med vedligeholdelse og renovering af ejendomsselskabets mange bygninger. Foto: Gaihede.
ATP Ejendomme har valgt Gaihede til arkitektonisk og teknisk rådgivning i forbindelse med vedligeholdelse og renovering af ejendomsselskabets mange bygninger. Foto: Gaihede.

De næste fire år skal Gaihede, ingeniører & arkitekter, rådgive ATP Ejendomme om arkitektonisk og teknisk spørgsmål. Rådgivningsfirmaet skal således fungere som en samarbejdspartner for ATP Ejendomme i forbindelse med vedligeholdelse og renovering af ejendomsselskabets mange bygninger. Det skriver Gaihede i en pressemeddelelse.

Med afsæt i rammeaftalen forhandler parterne nu om en samarbejdsaftale med en konkret opgave med projektstyring af mindre vedligeholdelsesopgaver på de omkring 40 ejendomme, der ligger i Hovedstadsområdet.

Tænke ud af boksen

Afdelingschef i Projektafdelingen i ATP Ejendomme, Claus Visti Hansen, ser frem til samarbejdet.

– Det er en udfordring at få gennemført vores vedligeholdsopgaver på en struktureret og ensartet måde, da der er mange mindre håndværkeropgaver, der er spredt ud over et stort geografisk område. Derfor må vi tænke ud af boksen for at få dem udført, uden at de lægger beslag på vores egne driftsressourcer, som skal fokusere på vores kunder, siger han.

Grundlaget for samarbejdet mellem ATP Ejendomme og Gaihede om projektstyring af mindre vedligeholdsopgaver er et ønske om at sikre effektivt vedligehold af ejendommene med fokus på lave omkostninger, god kundeservice og Lean-processer.

– Ved at satse på et strategisk samarbejde med en rådgiver og udbyde vedligeholdsarbejderne i puljer mener vi, at vi har fundet den optimale måde at håndtere vores mindre vedligeholdsopgaver på, fortæller Claus Visti Hansen.

Positiv bekræftelse

I Gaihede er administrerende direktør Jesper-Max Larsen naturligvis også tilfreds med aftalen.

– Det er en aftale, som jeg er glad og stolt over. ATP Ejendomme har valgt Gaihede grundet vores høje faglighed og fleksible tilgang til projektledelse. ATP Ejendomme er ikke bare en større ejendomsejer, men også en virksomhed, der driver sin forretning efter sunde principper og langsigtet investering. Så at valget faldt på os er en positiv bekræftelse af vores måde at gøre tingene på, og hvordan en Gaihede-rådgiver arbejder på, siger direktøren, og fortsætter:

– Vi har en fleksibel og løsningsorienteret tilgang til renovering. Det skal være nemt at gøre det godt. Så vi vil indfri forventningerne, som ATP Ejendomme har opstillet.

Relateret indhold