Øland åbner ny afdeling

Ventilations- og isoleringsspecialisten har igen valgt at dele adresse med VVS-grossisten Brødrene Dahl - denne gang i Birkerød.
- Ved at gå sammen med Brødrene Dahl har vi i Øland mulighed for at placere os på de bedste adresser, siger Carsten Madsen, direktør i Øland. Pressefoto.
- Ved at gå sammen med Brødrene Dahl har vi i Øland mulighed for at placere os på de bedste adresser, siger Carsten Madsen, direktør i Øland. Pressefoto.

Øland, der er leverandør af ventilations- og isoleringsprodukter, åbner nu sin sin niende afdeling. Den nye butik ligger i Birkerød under samme tag som Brødrene Dahl. De såkaldte one-stop-two-shops er et koncept, som de to virksomheder allerede har stor succes med i Aarhus, Aalborg, Odense og Esbjerg. Det skriver Øland i en pressemeddelelse.

– Der er rift om de gode placeringer. De bedste lokationer er dyre, og rigtig mange steder er de allerede taget. Ved at gå sammen med Brødrene Dahl har vi i Øland mulighed for at placere os på de bedste adresser, samtidig med at vi kan spare kunderne for en masse tid ved at tilbyde dem en fuldstændig løsning inden for ventilation, isolering, VVS- og klimaløsninger, siger Carsten Madsen, direktør i Øland.

Med placeringen af Øland i Birkerød udbygger ventilations- og isoleringsvirksomheden sin landsdækkende tilstedeværelse.

– Øland Birkerød er endnu en udbygning af vores netværk, og jeg har store forventninger til butikken. Den skal være et brohoved til resten af Nordsjælland, samtidig med at butikken også skal aflaste vores afdeling i Brøndby, der har rygende travlt, siger Carsten Madsen.

Relateret indhold