Gyrithe Saltorp er ny topchef hos bygherrerådgiver

Den tidligere CEO i Vilhelm Lauritzen Arkitekter og direktør i Bygningsstyrelsen tiltræder som adm. direktør i Bauherr.
Gyrithe Saltorp med mørkt hår, briller og lyserød cardigan over en sort bluse.
Gyrithe Saltorp er tiltrådt som adm. direktør hos Bauherr.

Gyrithe Saltorp tiltræder som adm. direktør hos bygherrerådgiveren, Bauherr.

Den nye topchef kommer med ca. 30 års erfaring fra bygge- og ejendomsbranchen – senest som CEO i Vilhelm Lauritzen Arkitekter og før det direktør i Bygningsstyrelsen, direktør i Københavns Ejendomme, CEO i PG Property Management, erhvervsdirektør i Dan-Ejendomme (nu DEAS) m.v.

Hun er desuden formand i to ejendomsfonde, sidder i bestyrelsen i KAB og Kvindehjemmet Jagtvej 153 og deltager i flere advisory boards.

Læs også

Hun er ny næstformand i Bygherreforeningen

– Det er en stor glæde for os endelig at kunne sige højt, at Gyrithe træder ind i virksomheden. Gyrithe har en lang – og for mange kendt og anerkendt – erfaring i byggebranchen, ikke mindst på bygherresiden. Det er et stort skridt for os, at det er lykkedes at få landet dette samarbejde, siger partner Peter Fangel Poulsen.

Mere bæredygtige og digitale byggeprojekter

En væsentlig del af Gyrithe Saltorps arbejde bliver at modne Bauherrs strategi om at kunne tilbyde komplet rårdgivning for alle bygherrer i Danmark, også på områder, der ikke traditionelt har haft fokus i byggeriet.

En strategi, der peger både i retning af intern vækst, men også flere tætte partnerskaber med andre virksomheder inden for virksomhedens opgaveområde.

– Bauherr er med til at løfte en vigtig opgave ved at understøtte, at bygherren kan lede sit byggeri aktivt, helhedsorienteret og professionelt. Jeg ser meget frem til at være med til at udvikle Bauherrs ydelser og metoder generelt og ikke mindst arbejde med bygherrens tilgang til fremtidens mere bæredygtige og digitale byggeprojekter, siger Gyrithe Saltorp.

Relateret indhold