Hun er ny næstformand i Bygherreforeningen

Vicedirektør i Boligkontoret Danmark, Pia Nielsen, er ny næstformand i interesseorganisationen.
Peter Fangel Poulsen og Pia Nielsen fotograferet foran et træ.
Bestyrelsesformand Peter Fangel Poulsen og Pia Nielsen.

På sidste uges årsmøde konstituerede bestyrelsen i Bygherreforeningen sig, og her blev vicedirektør i Boligkontoret Danmark, Pia Nielsen, udnævnt til næstformand.

Direktør og partner i Bauherr, Peter Fangel Poulsen, fortsætter som bestyrelsesformand, mens Pia Nielsen, vicedirektør i Boligkontoret Danmark, som ny næstformand afløser Oliver Fischer, investeringsdirektør i Nrep, som er udtrådt af bestyrelsen.

De to udgør forretningsudvalget i den nye bestyrelse sammen med Ingvar Sejr Hansen, udviklings- og salgsdirektør i By og Havn, og Ole Kristian Bottheim, som er vicedirektør i Center for Ejendomme i Region Hovedstaden.

Læs også

”Bygherrerne skal gentænke de sociale aspekter i måden, vi bygger på”

Bestyrelsen består endvidere af Line Røtting Dornan, adm. direktør i Fonden for Billige Boliger, Gitte Elefsen, centerchef i Furesø Kommune, Erik Stoklund Larsen Vejdirektoratet, Palle Adamsen, adm. direktør i Lejerbo og Peter Munk, bygningschef i Aalborg Kommune.

Bestyrelsen har to suppleantposter, Anne Sonnichsen, Head of Construction i Nrep og Mette Thiberg, udviklingsdirektør i Alfa Development.

Forskellige typer af bygherrer

Bestyrelsen er sammensat på baggrund af faglige kvalifikationer og ekspertiser, og ikke mindst afspejler den de forskellige typer af bygherrer i medlemskredsen, hvilket giver en bred vifte af perspektiver og indsigt, fortæller Peter Fangel Poulsen:

– Det er et stærkt hold, der er valgt til bestyrelsen. Vi har mange gode opgaver foran os, bl.a. videreførelsen af vores strategi om bygherreidentiteten og de næste kapitler i bæredygtighedsstrategien, siger han.

Relateret indhold