Føjer sprinkler til InstallatørGruppens kompetencer

En ny sprinklervirksomhed bliver InstallatørGruppens første medlem, der arbejder med sprinkleropgaver. Virksomheden vil især arbejde med nybyggeri.
Steen Almsgaard (tv.) i ternet skjorte giver hånd til Lau Schødts, der er klædt helt i sort. De står foran en lamelvæg i lysebrunt træ
Steen Almsgaard (tv.) er nu direktør i både GL VVS og i GL Sprinkler. Han har hyret Lau Schødts som afdelingschef i den nye sprinklervirksomhed.

InstallatørGruppen, der er en sammenslutning af i el- og VVS-installatører i Danmark, får nu tilgang af gruppens første sprinklerselskab. Selskabet har fået navnet GL Sprinkler og skal udføre sprinkleropgaver for hoved- og totalentreprenører og VVS-virksomheder i Danmark.

Det nye selskab vil primært fokusere på nybyg, erhverv, boliger, hoteller, parkeringskældre-/huse og haller. I spidsen af sprinklervirksomheden står direktør i GL VVS og nu også i GL Sprinkler, Steen Almsgaard. Lau Schødts er ansat som afdelingschef.

Læs også

Brandsikkerhed bliver nyt marked for Ahlsell

– InstallatørGruppen har manglet kompetencerne til at kunne udføre sprinkleropgaver, og derfor er jeg også meget glad for at kunne starte dette op sammen med Lau. Jeg ser det som en god udfordring, og så er det jo enormt fedt at kunne starte en ny rejse i rejsen med InstallatørGruppen, siger Steen Almsgaard.

Udvikling af gruppen

GL Sprinkler bliver som en del af GL VVS også en del af InstallatørGruppen. Herfra siger områdechef Øst, Jesper Leen Jensen:

– Vi søger hele tiden nye måder at kunne udvikle Gruppen, og med GL Sprinkler lykkes vi i den grad med at udvide kompetencerne i gruppen.

Kommer med sprinklererfaring

Afdelingschef Lau Schødts har ni års erfaring indenfor salg, projektering og udførelse af sprinklerarbejde og kommer fra Dansk Sprinkler Teknik, der er en af landets større sprinklervirksomhed. Han har tidligere arbejdet med både Steen Almsgaard og GL VVS.

Læs også

Byg-Erfa: Sådan forebygges brand i ældre bygninger under renovering

– Jeg er meget begejstret over at kunne lancere GL Sprinkler i samarbejde med GL VVS og InstallatørGruppen. Det er en enormt god mulighed for mig for at kunne fortsætte med det, jeg brænder for, samtidigt med at jeg kan være med til at starte noget nyt op fra bunden, siger han.

GL Sprinkler står klar til at udføre sprinkleropgaver. Inden længe vil virksomheden også søge deres første medarbejdere.  

Relateret indhold