Ny CFO/COO skal sikre SiteHub fortsat vækst

Teknologi- og logistikvirksomheden, der på 3,5 år er gået fra 1 til 40 medarbejdere, har ansat André Sode i en nyoprettet stilling.
André Sode kommer fra en stilling som CFO for mobilitetsselskabet Viggo og har derudover erfaring fra lederstillinger i bl.a. Byggeselskab Mogens de Linde.
André Sode kommer fra en stilling som CFO for mobilitetsselskabet Viggo og har derudover erfaring fra lederstillinger i bl.a. Byggeselskab Mogens de Linde.

I starten 2021 blev den danskejet virksomhed SiteHub grundlagt med en vision om, via teknologi og logistik, at skabe en bedre byggebranche med professionel logistik og byggepladsdrift.

Virksomheden oplever vækst og ansætter derfor nu André Sode i en nyoprettet stilling som CFO/COO.

Læs også: Tidligere energiminister træder ind i Freja Ejendommes bestyrelse

– Det er en spændende rejse, SiteHub har været på i vores første 3,5 år, siger grundlægger og adm. direktør Ulrik Branner.

Adm. direktør Ulrik Branner.
Adm. direktør Ulrik Branner.

Han uddyber:

– Vi er gået fra 1 til 40 medarbejdere, og med den snarligt kommende bredere lancering af vores teknologiplatform er tiden er nu inde til at få en stærk økonomi- og forretningsprofil med i lederteamet.

Nogle af de største projekter

André Sode kommer fra en stilling som CFO for mobilitetsselskabet Viggo og har derudover erfaring fra lederstillinger i Liva Healthcare, Byggeselskab Mogens de Linde, Saxo Bank og Telia.

– Jeg ser frem til at bidrage til SiteHubs videre udvikling som en fremsynet og innovativ leverandør af teknologi og serviceydelser til byggeriet. SiteHub har allerede etableret sig som logistikpartner på nogle af Danmarks største og mest komplicerede byggeprojekter, og jeg glæder mig til den forestående rejse, siger han.

Læs også: EjendomDanmarks bestyrelse vokser med nye og velkendte ansigter

André Sode slutter sig til det eksisterende lederteam i SiteHub den 1. juni 2024.

Relateret indhold