Nye løsninger fra Isover

Produkter til både nyt etagebyggeri og ældre bygninger.
Isover Retrowaal system.
Isover Retrowaal system.

ISOVER og mange andre leverandører af byggematerialer har naturligvis konstant fokus på udvikling af produkter og løsninger, der kan være med til at optimere byggeriet, når det gælder funktionalitet, energioptimering, arbejdsmiljø og effektive arbejdsprocesser på byggepladsen.

Som en naturlig del af denne udvikling introducerer ISOVER nu to innovative løsninger til henholdsvis facadeisolering af nyt etagebyggeri og til komfortisolering af ældre bygninger med indeklimaproblemer.

Rationel byggeproces

ISOVER WeatherProof er et nyt innovativt og effektivt facadesystem, der anvendes til nybyggeri. Primært til nye etageboliger, hvor der ønskes skalmuring. Men også til lavt byggeri med større facadearealer.

WeatherProof kombinerer bagmur, isolering og skalmur i en helt ny og rationel byggeproces.

Systemet er stærkt og robust. De enkelte elementer låser sig til hinanden og til bagmuren som én ubrudt enhed. WeatherProof isoleringens høje isoleringsværdi på lambda 30 sikrer en optimal varmebesparelse og en slankere facadekonstruktion

Kombinationen af det effektive isoleringssystem og en hurtigere byggeproces giver mulighed for tidligere aptering og hurtig ibrugtagning af bygningen.

Nyt system til komfortisolering

En anden nyhed fra ISOVER er produktet RetroWall System. Det er et nyt indvendigt isoleringssystem til renovering af ældre og ofte bevaringsværdige bygninger med massive murkonstruktioner.

Systemet er opbygget med basis i en ISOVER Lambda 30 glasuldsisolering og en effektiv affugtning, der sikrer et godt indeklima, komfort og energibesparelser. Samtidigt er det et system, som giver sikkerhed imod grobund for skimmelsvampe eller råd.

ISOVER RetroWall har indbygget en affugter, der kombineret med luftcirkulationen bag systemets isolerende indervæg effektivt fjerner fugten. Desuden sikrer de højisolerende glasuldsplader mod kuldestråling fra ydervæggen, og det bidrager generelt til et væsentligt bedre varmeregnskab.

ISOVER RetroWall er desuden nomineret til Byggeriets Energipris.

Når Weatherproof facadeelementer er trykket sammen, låses de til facaden med murbindere og låseskiver.
Når Weatherproof facadeelementer er trykket sammen, låses de til facaden med murbindere og låseskiver.

Relateret indhold