Tre ejendomme på Trianglen får ansigtsløft

Jönsson gør klar til levering af 6200 kvadratmeter erhvervsbyggeri i totalentreprise på Østerbro i København.
Ombygning og renovering af den københavnske byggemasse er ganske interessant for Jönsson. Foto: Domus arkitekter.
Ombygning og renovering af den københavnske byggemasse er ganske interessant for Jönsson. Foto: Domus arkitekter.

Lige overfor Trianglens Metrostation er tre moderne ejendomme under udvikling. Slutproduktet skal give mulighed for 1400 kvadratmeter dagligvarebutik og lager i stueetagen samt 4800 kvadratmeter kontorer, møderum med videre fordelt på de øvrige fem etager.

Projektet er en omfattende renovering og ombygning af tre eksisterende bygninger, der omfatter forhus, en fabrikslignende mellembygning og “baghus”. Arealerne fordeler sig på fem kontoretager med en tilhørende tagterrasse på 6. sal med udsigt til Københavns skyline.

Thomas Normann, administrerende direktør i Jönsson, har tidligere på året varslet mere erhvervsbyggeri i projektporteføljen hos Jönsson Entreprise. Han fortæller, at renoveringsprojektet på Blegdamsvej hører til i en strategisk vigtig kategori for Jönsson:

– Blegdamsvej er præcis den type erhvervsbyggeri, vi finder strategisk interessant. Omfattende renoveringsprojekter er ikke nyt for os – vi udfører i øjeblikket et lignende projekt i Siljangade, som vi har bygget op fra de rå betonvægge. Markedet for totalrenoveringer og ombygning af eksisterende bygninger i Københavnsområdet vil vokse de kommende år, og her skal Jönsson med stærke referencer stå som det sikre valg.

Det er Oskar Group ApS, der er bygherre på Blegdamsvej-projektet. Udover Jönsson Entreprise som totalentreprenør er Domus arkitekter tilknyttet projektet sammen med NEP Rådgivende Ingeniør på konstruktioner samt Klaus Nielsen Rådgivende Ingeniør på installationer.

Byggeriet står klar til indflytning i august 2021.

Relateret indhold