Ny partner hos Nord Architects

Nord Architects udvider partnerkredsen med arkitekt Mia Baarup Tofte for at styrke ledelsen og videreføre de seneste års succesfulde vækst i virksomheden.
Partnerne fra Nord Architects. Fra venstre er det Morten Gregersen, Mia Baarup Tofte og Johannes Pedersen. Pressefoto.
Partnerne fra Nord Architects. Fra venstre er det Morten Gregersen, Mia Baarup Tofte og Johannes Pedersen. Pressefoto.

Nord Architects

  • Virksomheden blev etableret i 2003 af Johannes Molander Pedersen og Morten Rask Gregersen.
  • Nord Architects har markeret sig som en af de nyere tværfaglige arkitektvirksomheder i Danmark, med succes både nationalt og internationalt.
  • Nord Architects har siden etableringen realiseret flere prisbelønnede projekter indenfor byggeri, byrum, byplanlægning og bygherrerådgivning.

Mia Baarup Tofte er indtrådt som partner i Nord Architects.

Hun har været hos Nord i ni år og været med til at præge den arkitektoniske og faglige profil, særligt indenfor sundheds- og uddannelsesbyggeri, hvor hun har spillet en central rolle i realiseringen af Center for Kræft & Sundhed København og det nye Byhospice på Frederiksberg.

Nord Architects stiftende partnere, Morten R. Gregersen og Johannes M. Pedersen, ser det som en naturlig udvikling at Mia Baarup Tofte bliver en del af partnergruppen efter mange år som en vigtig medarbejder i firmaet og i den seneste tid, også som en vital del af den daglige ledelse.

– Mias evner og ekspertise har igennem flere år været en styrke for Nord både fagligt, socialt og forretningsmæssigt. Så vi glæder os rigtig meget til at udbygge det gode samarbejde i de kommende år hvor vi står overfor en yderligere internationalisering og konsolidering på det hjemlige marked, siger Johannes M. Pedersen.

Mia Baarup Tofte har også en central rolle i Nords bygherrerådgivning for offentlige og private bygherrer, hvor hun håndterer flere komplekse sager som den nye Arkitektskole i Aarhus og det kommende Østre Landsret byggeri. Hun viderefører således en vigtig del af firmaets kernekompetence med håndtering af processer og co-creation indenfor byggeri og byudvikling.

– At Mia træder ind i partnerkredsen er et rigtig godt incitament til, at vi kan videreudvikle vores position indenfor sundhed, omsorg og uddannelse med fokus på sociale og bæredygtige værdier, siger Morten R. Gregersen.

I forbindelse med det nye partnerskab, omdannes Nord Architects også fra et ApS til et A/S selskab.

Relateret indhold