Malmos’ regnskab giver større frihed til grøn udvikling

Anlægsgartnervirksomheden øger omsætningen og leverer 'solidt' resultat. Og så er året startet positivt bl.a. med opstart af stort klimasikringsprojekt.
De økonomiske resultater giver flere muligheder for at investere i medarbejdere og udvikling, lyder det fra den adm. direktør. Foto: Malmos Landskaber.
De økonomiske resultater giver flere muligheder for at investere i medarbejdere og udvikling, lyder det fra den adm. direktør. Foto: Malmos Landskaber.

Den sjællandske anlægsgartnervirksomhed Malmos Landskaber har netop offentliggjort regnskabet for 2023, og det viser en omsætningsvækst på 12 % til 257 mio. kroner, mens resultatet før særlige omkostninger og finansielle poster lander på 19,3 mio. kroner.

Læs også: Malmos i plus: “Vi ser store muligheder i den grønne samfundsbølge”

– Det er vigtigt at tjene penge og levere gode økonomiske resultater, når man – som vi – har en drøm om at sætte tonen for fremtidens landskaber, siger adm. direktør Kim Thinggaard og forklarer, at de økonomiske resultater giver større frihed til at investere i medarbejdere og udvikling:

– I 2023 formulerede vi vores nye strategi, som bl.a. indeholder ambitioner om, at vi vil udfordre status quo og søge endnu flere partnerskaber og tættere samarbejder med vores kunder og rådgivere blandt landskabsarkitekter og ingeniører mv.

En ‘Emma Gad’ for klimaansvar

Kim Thinggaard uddyber, at virksomhedens helt store ambition er at bidrage til at løse klimaudfordringerne og give naturen nyt liv.

Her er en af trædestenene til at arbejde systematisk med ansvarlighed den B-Corp certificering, som virksomheden opnåede i efteråret 2023, fortæller han:

– Det er en 360-graders tjekliste – eller ‘Emma Gad’ – for, hvordan virksomheden indtænker ansvarlighed i den daglige ledelse, overfor kunder og medarbejdere, lokalsamfund og miljø.

Store projekter og events i ’24

Kim Thinggaard fortæller videre, at 2024 er startet positivt med opstart af klimasikringsprojektet i Urbanplanen på Amager til plus 350 mio. kroner, som skal løbe over de kommende 3-4 år.

Desuden er man opstartet tre stationsforpladser til de nye Metrostationer i Københavns Sydhavn.

Desuden oplyses, at 2024 kommer til at byde på aktivitet på eventfronten; Malmos har netop deltaget aktivt med en konkurrencedeltager og debat om unge, lærlinge og sociale klausuler ved DM i Skills.

Læs også: DM i Skills 2024 blev ny succes: “Ingen kan forestille sig, hvor stort det her er”

Ligedes er virksomheden aktiv deltager på Folkemødet på Bornholm i juni med aktuelle temaer om energilandskaber, råstoffer og genanvendelse af materialer samt naturen som helende kraft.

Relateret indhold