Jönsson jagter flere renoveringer og mere erhvervsbyggeri

Året 2020 bød på et tilfredsstillende resultat set i lyset af investeringer og corona, siger direktør Thomas Normann.
Administrerende direktør i Jönsson Thomas Normann. Pressefoto.
Administrerende direktør i Jönsson Thomas Normann. Pressefoto.

Jönsson i tal: 2020, (2019)

  • Bruttoresultat i tusinder 53.887 (45.168)
  • Årets resultat 6.838 (8.493)
  • Egenkapital 40.612 (33.774)

Jönsson A/S ændrede sidste år strategi og rettede fokus fra deres kerneområde – boligbyggeri i hovedstadsområdet – mod flere renoveringsprojekter og mere erhvervsbyggeri.

Vejen derhen er gået gennem massive investeringer i en ny projektorganisation samt tilførslen af nye profiler indenfor renovering og totalentrepriser.

Vi er kommet rigtig godt i gang og arbejder på flere spændende udviklings- og renoveringssager.

Thomas Normann, Jönsson

Og selv om kompetencerne nu er på plads, afspejler investeringerne sig i Jönssons regnskab for 2020. Selv om egenkapitalen er vokset fra 33,7 millioner kroner til 40,6 millioner er træerne langt fra vokset ind i himlen.

– Vi står stærkt på boligbyggeri i hovedstadsområdet og skal fastholde den position samtidig med, at vi også går efter renoveringer og erhvervsbyggeri. Vi lander derfor lidt lavere på bundlinjen end sidste år. Men resultatet er som forventet, fortæller Thomas Normann, der er administrerende direktør i Jönsson Entreprise. Han uddyber:

– En udvidelse af strategien vil altid tage tid og penge at implementere, men vi er kommet rigtig godt i gang og arbejder på flere spændende udviklings- og renoveringssager i hovedstadsområdet

Flere udviklingsprojekter

Jönsson lægger i øjeblikket sidste hånd på en større totalrenovering i Siljangade, et erhvervs-hotspot på Amager, ligesom flere totalrenoveringer er under udvikling.

Oprustningen i projektorganisationen har styrket Jönsson til flere større udviklingsprojekter – og det en vej entreprenøren fortsat vil gå, fortæller Thomas Normann. Virksomheden har siden sin opstart i 2014 været i stærk medvind og vækstet markant til nu 65 medarbejdere. Jönsson bød i 2020 velkommen til en del ledelsesprofiler som afdelingsledere, projektchefer og projektledere, der skal være med til at løfte de nye udviklingsprojekter.

Relateret indhold