Stopper efter 20 år – her er Bravida Danmarks nye CFO

Jack Nielsen har valgt at træde tilbage som CFO i den tekniske service- og installationsvirksomhed. Charlotte Skjold Pedersen overtager posten.
Charlotte Skjold Pedersen med kort lyst hår, iført grøn bluse.
Charlotte Skjold Pedersen. Hun kommer fra en stilling som CFO i den danske del af Saint-Gobain-koncernen.

Efter 20 år i Bravida Danmark har Jack Nielsen valgt at træde tilbage som CFO, hvor han har haft det overordnede ansvar for økonomi, business controlling og jura og ca. 30 medarbejdere under sig.

– Det har været et stort privilegium at bestride en så spændende stilling i Bravida Danmark igennem så mange år. Jeg er meget stolt over de resultater og den udvikling, vi har opnået i de 20 år, hvor jeg har været en del af direktionen i Bravida Danmark.

– Jeg vil sende en stor tak til mine medarbejdere og resten af ledelsen for det gode samarbejde og ønsker Bravida det bedste fremadrettet, siger Jack Nielsen, der fremadrettet ønsker at beskæftige sig med bestyrelsesarbejde og rådgivning.

Bliver en stor gevinst

Til at efterfølge Jack Nielsen er valget faldet på Charlotte Skjold Pedersen. Hun kommer senest fra en stilling som CFO i den danske del af Saint-Gobain-koncernen, hvor hun ledte et stort team med ansvaret for en række funktioner heriblandt økonomi, business controlling, jura, compliance og facility management.

Læs også

Hun er ny næstformand i Bygherreforeningen

Tidligere har hun bestredet lederstillinger i både Man Energy Solutions og Dong Energy – det nuværende Ørsted:

– Først vil jeg på vegne af Bravida Danmark takke Jack Nielsen for mange års godt arbejde, og jeg ønsker Jack held og lykke fremadrettet, siger CEO Christian Lindskov Alsø, Bravida Danmark.

– Dernæst er jeg glad for at kunne annoncere en så stærk profil som Charlotte Skjold Pedersen som vores nye CFO. Charlotte har alle de faglige og menneskelige kvaliteter, som jobbet kræver, og hun kommer til Bravida med stor erfaring fra internationale virksomheder.

– Charlotte vil blive en stor gevinst for os, og jeg glæder mig til at kunne byde hende velkommen i ledelsen, hvor hun kommer til at spille en afgørende rolle i at skabe et endnu stærkere Bravida Danmark.

Nysgerrig på tallene

Charlotte Skjold Pedersen, der er uddannet Cand. Oecon fra Aarhus Universitet, ser bl.a. frem til samarbejdet med Christian Lindskov Alsø, resten af ledelsen og alle kollegaerne om at drive vækst og lønsomhed:

– Finans skal være en proaktiv sparringspartner for forretningen, forstå kunderne og være nysgerrige ift. tallenes bagvedliggende faktorer. Det arbejde ser jeg frem til at stå i spidsen for.

– Jeg er drevet af at identificere og udfolde potentiale, og jeg glæder mig meget til at komme i gang, siger Charlotte Skjold Pedersen, der starter i Bravida Danmark den 17. juni.

Relateret indhold