Base Erhverv vækster med 50 procent

Vækstrejsen for specialisten i erhvervsbyggerier fortsætter med kurs opad - topline og bundlinje i rekord og virksomheden vokser.
Klaus Rønslev, direktør i Base Erhverv, er særdeles tilfreds med årets resultat for den . Foto: pressefoto.
Klaus Rønslev, direktør i Base Erhverv, er særdeles tilfreds med årets resultat for den . Foto: pressefoto.

De fleste aktører i byggebranchen har haft et usædvanligt 2021 fyldt med snublesten og faldgruber omkring corona, stigende priser og materialemangel. Også for Base Erhverv var året usædvanligt – men et usædvanligt godt af slagsen.

Hoved- og totalentreprenør opfører erhvervsbyggerier i hele landet, og har igen fremgang i både omsætning og resultat. I 2021/22 omsatte virksomheden for ca. 448 mio. kr. og fik et resultat før skat på 12,1 mio. kr.

– Vi er meget tilfredse med at kunne fortsætte vores stabile vækstrejse og skabe overskud igen. På trods af de udfordringer, som hele byggebranchen har oplevet i det forgangne år, fortæller direktør Klaus Rønslev, der kigger tilbage på et travlt år.

– Det seneste års tid har uden sammenligning været det mest uforudsigelige i branchen siden Base Erhvervs etablering i 2003. Trods de mange udfordringer har vi formået at holde snuden i sporet og løst de problemer, der er opstået.

Partnering og åbne kalkulationer er nøglen

Det uforudsigelige marked får indflydelse på branchen i den kommende tid, og mange bygherrer har allerede trykket på pauseknappen. Det til trods, ser det kommende år særdeles spændende ud i Base Erhverv, lyder meldingen:

– Vores ordrebog er særdeles lovende, og med vores stærke team af kompetente medarbejdere forventer jeg, at det kommende års resultat bliver på niveau med eller lige over det netop afsluttede rekordår, siger Klaus Rønslev.

Virksomheden har i en årrække samarbejdet med bygherrerne i partnering med åben økonomi.

– Den samarbejdsmodel viser sig nu at være meget robust. Den giver kunderne gennemsigtighed og tryghed – ikke mindst i et marked med store udsving, slutter Klaus Rønslev.

Aktuelt er Base Erhverv i færd med at indgå aftale om fem nye byggerier, der også gennemføres i partnering.

Relateret indhold