DI Byggeri ansætter branchedirektør med ”fænomenal erfaring”

DI’s største branchefællesskab, DI Byggeri, får pr. 1. november ny branchedirektør. Rasmus Brandt Lassen kommer fra Bygningsstyrelsen, hvor han har været direktør i knap syv år.
Rasmus Brandt Lassen
Rasmus Brandt Lassen ser frem til at komme i gang med sin nye rolle som branchedirektør i DI Byggeri. Han skal bl.a. rundt i hele landet og møde medlemmerne. Foto: Mikkel Østergaard

Rasmus Brandt Lassen har beskæftiget sig med byggebranchen i mere end 12 år. De seneste knap syv år som direktør i Bygningsstyrelsen. Nu skifter han til DI Byggeri, hvor han pr. 1. november er ansat som ny branchedirektør.

Qua sin erfaring kommer han med en stor erfaring og indsigt i de politiske udfordringer, branchen står overfor. Herunder den grønne omstilling. Erhvervs- og medlemsdirektør i Dansk Industri, Emil Fannikke Kiær, siger:

– Byggeriet står overfor en stor grøn omstilling, og med en netop udnævnt dansk energi- og boligkommissær i EU kommer vores virksomheder til at spille en meget aktiv rolle i at gøre Danmarks og hele unionens boliger langt mere energieffektive. Der bliver der nok at se til, og jeg er sikker på, at Rasmus er den helt rette person til at lede den opgave, siger han.

Læs også

Infrastrukturkaptajn rykker fra Niras til Cowi

Hovedpersonen selv glæder sig til de nye udfordringer.

– Jeg kom ind i byggeriet for over 12 år siden, og har oparbejdet stor passion for branchen. På trods af stigende kompleksitet og stor forskellighed i branchen, så oplever jeg en stærk fælles drivkraft mod at levere fantastiske byggerier og bidrage til den grønne omstilling, siger han.

En fænomenal erfaring

I sin nye stilling som branchedirektør i DI Byggeri skal Rasmus Brandt Lassen repræsentere 6.700 virksomheder. De beskæftiger knap 120.000 medarbejdere i hele byggeriets værdikæde.

Læs også

DI Byggeris Anders Stouge vender retur til energibranchen

Henrik Mielke, der blev valgt som bestyrelsesleder i DI Byggeri i maj sidste år, er glad for, at det er netop Rasmus Brandt Lassen der tiltræder som branchedirektør.

–  Han kommer med en fænomenal erfaring fra byggebranchen. Jeg kender Rasmus som en imødekommende og meget løsningsorienteret person, og det, er jeg sikker på, vil komme vores byggerimedlemmer til glæde og gavn.

Relateret indhold