Fortsætter danske opkøb – “det kører bare”

I sidste uge opkøbte Ahlsell-gruppen Bacher Work Wear, og tidligere i år overtog de Sanistål. Nu tilføjes endnu en dansk virksomhed til koncernen, der både skal sikre en stærkere markedsposition og skabe mere vækst.
Brødrene Henrik (tv) og Kristian Løftgaard fortsætter som direktører i KJV.  Adm. direktør Claudio Christensen, Ahlsell Danmark (th). Foto: Sanistål.
Brødrene Henrik (tv) og Kristian Løftgaard fortsætter som direktører i KJV. Adm. direktør Claudio Christensen, Ahlsell Danmark (th). Foto: Sanistål.

Den danske virksomhed KJV, der blandt andet sælger værktøjsmaskiner og automationsløsninger, bliver fremover en del af Ahlsell-gruppen.

Konkurrencemyndighederne har netop godkendt opkøbet, og dermed fortsætter Ahlsell Danmark sine investeringer, der tidligere i år har omfattet både overtagelsen af Sanistål og Bacher Work Wear.

Læs også: 2. danske opkøb i år – “Et skræddersyet match”

Ahlsell Danmark er en del af den nordisk-baltiske handelskoncern Ahlsell, hvor strategien om at vokse via opkøb har været et fokuspunkt i hele 2023.

I løbet af året er det i alt blevet til 13 nye tilføjelser for gruppen, og som et led i disse ambitioner udgør investeringen i KJV altså den seneste udvidelse:

– Det er en investering, som skal være med til at accelerere vores vækst, styrke vores position fremadrettet og gøre os endnu mere relevante i markedet. Sammen kan Ahlsell Danmark og KJV tilbyde virksomheder i alle dele af industrien et endnu bredere sortiment, dybe tekniske kompetencer og et omfattende serviceprogram, siger adm. direktør Claudio Christensen, Ahlsell Danmark.

Samme struktur

KJV beskæftiger 110 medarbejdere og har 6.500 registrerede kunder. Virksomheden har syv lokationer i Danmark, der blandt andet tæller et centrallager i Odense.

Direktørposten deles af brødrene Henrik og Kristian Løftgaard, og ifølge Claudio Christensen, vil konstellationen fortsætte uforandret med samme navn, organisation og ledelse:

– KJV er en sund, veldrevet forretning med et stærkt brand og medarbejdere med stærke kompetencer. Det kører bare, så det ændrer vi ikke ved. Fokus er på, hvor vi med fordel kan arbejde sammen om at styrke såvel vores egen som vores kunders forretning gennem de produkter, løsninger, kompetencer og services, vi tilbyder.

Læs også: AI udnævner 6 nye partnere – for at undgå opkøb

Før opkøbet af KJV bestod Ahlsell Danmark af de tre forretningsenheder Sanistål, Ahlsell REF og VVS-Trading.

Relateret indhold