Tivoli ansætter underdirektør til enheden Byg

Tivoli har ansat ny underdirektør i enheden Byg, der varetager de store bygge- og anlægsprojekter som eksempelvis færdiggørelsen af Tivoli Huset, H.C. Andersen Hotellet og større forlystelser som Mælkevejen.
Tivoli har fået ny direktør til enhenden Byg. Hans hedder Christian Dahl Melchiorsen, er 37 år, uddannet ingeniør og har beskæftiget sig med byggeri de seneste 12 år. Foto: Christoffer Sandager.
Tivoli har fået ny direktør til enhenden Byg. Hans hedder Christian Dahl Melchiorsen, er 37 år, uddannet ingeniør og har beskæftiget sig med byggeri de seneste 12 år. Foto: Christoffer Sandager.

– Jeg har de seneste år været privilegeret at få lov til at stå i spidsen for Ungdomsøen og det yderst spektakulære byggeri, der har været omkring etableringen. Jeg forestillede mig ikke, jeg ville kunne finde lignende udfordringer og rammer der kunne erstatte denne ø – indtil denne jobmulighed dukkede op i Tivoli, siger han og fortsætter:

– Jeg er både stolt og ydmyg over jobbet i en udefra set spændende og dynamisk organisation og i den grad for at få ansvaret for en så særlig og spektakulær bygningsmasse, som har til formål at glæde såvel danskere og turister i København. Jeg elsker udfordringer og glæder mig til at komme i gang med de mange spændende af slagsen, som Tivoli kan byde på.

Christian Dahl Melchiorsen er 37 år, ingeniør og har beskæftiget sig med byggeri de seneste 12 år. Senest som direktør i Middelgrundsfonden, hvor han som idemand og ildsjæl har stået i spidsen for transformationen af det gamle søfort Middelgrundsfortet til hele landets Ungdomsø.

Christian Dahl Melchiorsen erstatter Rikke Lindberg på posten, der har valgt at søge nye udfordringer.

Hos Tivoli byder administrerende direktør Lars Liebst sin nye kollega og underdirektør velkommen med disse ord:

– Med Christian har vi fået en underdirektør med masser af god erfaring fra tidligere projekter. Der er ingen tvivl om, at Christian med sit store, faglige drive, overblik og ledelseserfaring vil sætte ekstra fart på vores mange kommende projekter herunder Tivoli Huset, H.C. Andersen Hotellet.

Relateret indhold