Hilti laver samarbejde med Sortimo

Fritliggende værktøj og løse genstande er i vejen for effektiv brug af firmabilen.
Illustration: Sortimo og Hilti.
Illustration: Sortimo og Hilti.

Det skal være nemmere og mere bekvemt at opbevare og komme til sit grej under transporten. Derfor har Hilti nu gjoret deres nyeste værktøjskasser kompatible med Sortimos reolsystemer.

Det skriver de to selskaber i en pressemeddelelse.

For håndværkere, installatører og andre faggrupper, der bruger mange timer på vej til og fra opgaverne, kan en velindrettet varebil have stor betydning for arbejdsdagens effektivitet såvel som sikkerhed.

Men nu kan varebilbrugere, der bruger værktøjsmærket Hilti, se frem til bedre overblik, flere opbevaringsmuligheder og større sikkerhed bag rattet.

Den globale værktøjs- og maskinproducent har nemlig gjort sine nyeste kufferter fuldt kompatible med reolsystemerne fra Sortimo, som er Europas førende producent af varebilindretning.

Hiltis værktøjskufferter kan derfor nu fastgøres ved hjælp af skinner i Sortimos populære bilindretningssystem Globelyst. Dermed kan varebilbrugeren nemmere og mere bekvemt få adgang til værktøjet på vej til og fra opgaverne.

Samtidig bliver det lettere at bevare overblikket over alle varerummets genstande og dermed undgå, at eks. småt grej bliver væk. Og fordi værktøjskufferterne fikseres i Sortimos reolsystemer, der har bestået adskillige crashtest, mindsker det samtidig risikoen for, at fritliggende grej gør transporten mindre sikker.

– Ligesom Hilti arbejder vi målrettet for at optimere arbejdsdagen for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi er ikke i tvivl om, at intelligent varebilindretning har afgørende betydning for både effektiviteten og sikkerheden i varerummet såvel som førerkabinen, siger Michael Pettersson, der er administrerende direktør hos Sortimo Danmark.

Relateret indhold