Defender spottet i en Bond-film

I følge et opslag på Instagram er den nye Land Rover Defender blevet fotograferet under optagelser til den nye Bond-film.
Har James Bond undsluppet skurkene i den nye Defender? Det vil tiden vise.
Har James Bond undsluppet skurkene i den nye Defender? Det vil tiden vise.

I disse SoMe-tider kan man som bilproducent håbe på lidt ekstra og gratis reklame. Om det er frivilligt eller ej fra Land Rovers side, så skulle det være sikkert som vist, at sløret er fjernet fra den nye Defender. I hvert fald florerer der billeder på Instagram og Facebook af en ganske lækkert udseende terrænbil med navnet “Defender” på tværs af motorhjelmen.

I følge et opslag på Instagram er billedet taget i forbindelse med filmoptagelser til den nye James Bond-film. Den bærer typiske Land Rover-træk som for eksempel de “alpine vinduer” i taget og en karakteristisk motorhjelm, der ligner en stiliseret udgave af forgængerens.

Foreløbige informationer fortæller, at den nye Defender skrotter stive hjulaksler til fordel for uafhængige hjulophæng. Det kunne ligne et selvmål for et bilmærke, hvis eksistensberettigelse i høj grad hviler på fremkommelighed, men der kan jo vise sig teknologiske overraskelser, der kan overbevise hærdede purister.

Men skulle man sidde fast i mudderet, er der jo spillet, som sidder ganske diskret monteret i fronten. Billedet afslører også, at bilen har en ganske betragtelig frihøjde, uden at man dog kan vide, om det er standardhøjden, off road-højden eller om der skulle være særlige fjedre monteret.

Forgængerens solide stålkofangere er afløst af integrerede kofangere af plastik, og det er også et lille ’tilbageslag’, for dem kan man jo hverken træde op eller lukke et gærde med.

jev

Relateret indhold