To nye KBH-kontrakter til Casa

CASA A/S har indgået entrepriseaftaler om opførsel af to boligprojekter med et samlet etageareal på godt 30.000 kvadratmeter.
Strandgården ved Amager Strandpark.
Strandgården ved Amager Strandpark.

Det ene projekt på 193 lejligheder er beliggende på Enghave Brygge i Københavns Havn og omfatter 23.000 kvm bolig. Projektet “Kærholm” er det første i den nye attraktive Enghave Brygge kanalby anlagt på ti kunstige øer i hjertet af København. Bygherre er en udenlandsk investor, og udvikler er NPV A/S.

Det andet projekt er “Strandgården” beliggende ved Amager Strandpark. Projektet omfatter 7.200 kvm bolig og 2.200 kvm erhverv og opføres som en beach-front bebyggelse i syv etager. Bygherre er ELF Development A/S, der har udviklet projektet i samarbejde med NPV A/S.

70 procent af vores omsætning ligger i år i Region Hovedstaden.

Bestyrelsesformand Michael Mortensen CASA A/S

1,5 mia. i ordrebeholdning

Med indgåelsen af de to entrepriseaftaler øger CASA A/S sin ordrebeholdning, der herefter udgør mere end 1,5 mia. kr.

CASA har allerede adskillige projekter i København.

– 70 procent af vores omsætning ligger i år i Region Hovedstaden. Det har vi rustet organisationen til og har netop åbnet kontor i København, siger bestyrelseformand og hovedaktionær, Michael Mortensen.

CASA afleverede i december Strandtårnet på Amager Strandvej bestående af 25 lejligheder med en fantastisk udsigt. Byggeriet er opført i 14 etager. I juli 2015 afleveres Strandkanten som ligeledes er ejerboliger med en unik placering på Strandvejen. I begge projekter er alle boliger solgt.

Kærholm er den første af ti øer i Enghave Brygge.
Kærholm er den første af ti øer i Enghave Brygge.

Relateret indhold