Nye grønne profiler på vej til Byggesocietetets landsbestyrelse

To erfarne bestyrelsesmedlemmer opstiller ikke ved næste valg, og det har fået bestyrelsen til at pege på Mia Manghezi og Elisabeth Herman Frederiksen.
Projektudviklingsdirektør Mia Manghezi fra PensionDanmark (billedet),  og Head of Sustainability Elisabeth Herman Frederiksen fra NREP er opstillet til valg til landsbestyrelsen i Byggesocietetet, hvor erhvervsmægler Christoph Wiese og arkitekt Dorthe Hovaldt udtræder. Arkivfoto: Torben Jastram.
Projektudviklingsdirektør Mia Manghezi fra PensionDanmark (billedet), og Head of Sustainability Elisabeth Herman Frederiksen fra NREP er opstillet til valg til landsbestyrelsen i Byggesocietetet, hvor erhvervsmægler Christoph Wiese og arkitekt Dorthe Hovaldt udtræder. Arkivfoto: Torben Jastram.

I forbindelse med Byggesocietetets Landsmøde i begyndelsen af september skal der vælges to nye ressourcepersoner til Landsbestyrelsen. Det skal der fordi, Christoph Wiese og Dorthe Hovaldt ikke genopstiller.

I stedet stiller to særdeles erfarne profiler op til valg til Landsbestyrelsen. De kommer begge med med tung erfaring fra et af Byggesocietetets absolutte fokusområder – den grønne omstilling. Og så har de begge erfaring med at udvikle og implementere strategi og har stærke relationer i bygge- og ejendomsbranchen.

Med Mia og Elisabeth får vi nogle virkelig skarpe kompetencer vedr. hele klimadagsordenen ind i Landsbestyrelsen og jeg er helt sikker på, de vil kunne bidrage til at skubbe Byggesocietetet i den rigtige retning.

Landsformand Ole Schrøder, Byggesocietetet

Mia Manghezi er projektudviklingsdirektør i PensionDanmark og arbejder hver dag med at skubbe til den grønne omstilling indenfor branchen. Inden hun kom til PensionDanmark, har hun arbejdet med den bæredygtige dagsorden i Københavns Kommune, Lejerbo og Alectia.

Elisabeth Herman Frederiksen er til daglig Head of Sustainability i NREP og var inden da en årrække hos LEGO, hvor hun arbejdede med strategi og CSR. Herudover har hun arbejdet i 5 år i McKinsey som managementkonsulent. Elisabeth er således meget kompetent indenfor den grønne omstilling og strategiarbejde.

– Vi vil rigtig gerne blive endnu mere tydelige i vores arbejde med og for den grønne omstilling. Det fokus starter i vores Landsbestyrelse som udstikker de strategiske retningslinjer for, hvordan vi udvikler Byggesocietetet. Med Mia og Elisabeth får vi nogle virkelig skarpe kompetencer vedr. hele klimadagsordenen ind i Landsbestyrelsen og jeg er helt sikker på, de vil kunne bidrage til at skubbe Byggesocietetet i den rigtige retning. Det er jeg virkelig glad for, og jeg ser frem til at få Mia og Elisabeth ombord, siger landsformand Ole Schrøder, Byggesocietetet.

Mia Manghezi og Elisabeth Herman Frederiksen vælges formelt på Landsmødet d. 3. september. Der er ikke andre kandidater på valg.

Spild ikke en god krise

Ved landsmødet er der desuden et fagligt oplæg, der handler om, hvordan det er muligt for at komme bedre ud af krisen, end vi kom ind i den.

Lasse Jonasson fra Copenhagen Institute for Future Studies, Niels Falk fra HD Lab og Rikke Søndler fra Eco Village vil fortælle om, hvordan vi fastholder og udbygger vi det boost, vi har fået i forhold til digitalisering, og hvordan det påvirker den grønne omstilling.

Det Gyldne Søm

I forbindelse med landsmødet vil Byggesocietetet uddele “Det Gyldne Søm” – en hæder der er uddelt hvert år siden 1979.

Prisen går til en person, virksomhed eller institution, som har bidraget positivt til udviklingen i bygge- og ejendomsbranchen.

Hædersprisen består udover et gyldent syvtommer søm af en illustration af den britiske kunster Daniel van der Noon, der med sin detaljerige streg har skitseret arkitektur og byggeri fra hele Danmark.

Modtageren af Det Gyldne Søm udpeges af landsbestyrelsen og prisen afsløres og uddeles til landsmødet.

Relateret indhold