NRE Group med millionoverskud: Særdeles godt rustet til kommende år

Resultatet hos ejendoms- og entreprenørkoncernen indfrier dog kun delvist forventningerne, men fremtiden tegner lys, lyder det fra den adm. direktør.
Adm. direktør og partner i NRE Group, Jacob Eiskjær Olesen.
- Vi er tro mod vores strategi, og derfor har vi ro i maven, siger adm. direktør og partner i NRE Group, Jacob Eiskjær Olesen.

Ejendoms- og entreprenørkoncernen NRE Group har netop aflagt regnskab for regnskabsåret 2023/24, og her viser koncernens resultat et overskud før skat på 15,6 mio. kroner.

Herefter udgør egenkapitalen inklusiv minoritetsinteresser 116,5 mio. kroner svarende til en soliditetsgrad på 29,2 %.

Læs også

166 ‘small living-boliger’ når toppen tæt på kendt teater

Ifølge adm. direktør og partner i NRE Group, Jacob Eiskjær Olesen, er det et resultat, som kun delvist indfrier forventningerne:

– De aktuelle finansieringsomkostninger og den generelle markedsusikkerhed har ført til tilbageholdenhed fra større investorer. Denne tilbageholdenhed og væsentligt lavere entreprisemarginer end tidligere påvirker vores indtjening negativt.

Store indsats begynder at bære frugt

Trods de aktuelle markedsbetingelser føler NRE sig dog særdeles godt rustet til de kommende år, og Jacob Eiskjær Olesen fortæller, at man i Danmark ser stigende aktivitet i form af kontrakter på mindre og mellemstore totalentrepriser.

I regnskabsåret har NRE Group bl.a. afleveret koncernens hidtil største boligprojekt bestående af 286 boligenheder, en dagligvarebutik samt en række mindre butikslejemål på Søtorvet i Silkeborg.

Derudover begynder koncernens store indsats de seneste år i Norge og Sverige for alvor at bære frugt. Bl.a. er opførelsen af et boligprojekt i Ås i Norge påbegyndt i regnskabsåret, mens byggestart på et større rækkehusprojekt i Røyken også forventes i det kommende regnskabsår.

Læs også

NRE Groups direktør: Med tillid, tætte relationer og langvarige samarbejder sikrer vi ejendomsprojekter, vores børn og børnebørn vil være stolte af

I Sverige har NRE igangsat byggeriet af et boligprojekt i Vallentuna, og endnu et projekt forventes igangsat i sommeren 2024, lyder det:

– I et marked som dette, handler det om at have dygtige kollegaer omkring sig, og jeg er meget stolt over, hvordan mine kollegaer har tacklet markedsudfordringerne. Vi er tro mod vores strategi, og derfor har vi ro i maven.

– Vi samarbejder med solide samarbejdspartnere, og vi fortsætter med en flot aktivitet i 2024/25 på tværs af Norge, Sverige og Danmark, siger Jacob Eiskjær Olesen.

Relateret indhold