Huscompagniet og Brdr. Dahl fortsætter samarbejde

Den tætte alliance mellem landets største husbygger og landets største grossist på VVS, Vand & Kloak er på ny forseglet.
Brdr. Dahl skal også fremover være eneleverandør på vvs, vand og kloak til Huscompagniet.
Brdr. Dahl skal også fremover være eneleverandør på vvs, vand og kloak til Huscompagniet.

HusCompagniet forventer fortsat vækst af nye huse i 2021. Dertil kommer et pænt antal ekstra nye rækkehuse fra HusCompagniets B2B-forretning, der primært er udlejningsrækkehuse til professionelle investorer.

For at sikre at alting kører på skinner, har HusCompagniet valgt at forny sin rammeaftale med Brødrene Dahl. Det er fjerde gang, de to virksomheder sætter deres underskrifter på den fælles aftale, som så dagens lys i 2013. Det langvarige samarbejde har betydet, at HusCompagniet og Brødrene Dahl sammen har udviklet en række skræddersyede standardpakker, som indeholder præcis de komponenter, installatørerne har brug for på de individuelle byggeprojekter.

– Brødrene Dahl er dybt professionelle og forstår vores behov. Just in time er et altafgørende princip i vores forretning. Med den enorme efterspørgsel markedet har for vores typehuse og nu også rækkehuse, er det vigtigt, at byggeprojekterne kører snorlige. Brødrene Dahl har vist gang på gang, at de kan levere rettidigt, i den aftalte kvalitet og med præcision i forhold til ordren. Derfor forlænger vi samarbejdet med Brødrene Dahl, der har et af branchens absolut stærkeste logistiskkoncepter, siger indkøbsdirektør Ulrich Chrone fra Huscompagniet.

Byggevirksomheden samarbejder med syv faste VVS-installatører, som har direkte kontakt til Brødrene Dahl.

Relateret indhold