Give Stålspær vil ud i Europa

Give Stålspær styrker ledelsen i det nye år. En ny administrerende direktør skal løfte virksomhedens vækststrategi, der sigter både på Danmark og på eksportmarkedet.
Give Stålspær vil vokse yderligere i både Danmark og udlandet og føjer nu en administrerende direktør til ledelsen. Pressefoto.
Give Stålspær vil vokse yderligere i både Danmark og udlandet og føjer nu en administrerende direktør til ledelsen. Pressefoto.

Fra det nye år styrkes ledelsen i Give Stålspær med en ny adm. direktør. De to ejerledere Torben Larsen og Teil Bechmann fortsætter i ledelsen, men fremover med specialiseret fokus på deres respektive kerneområder, som er henholdsvis salg og produktion. Derudover styrker man virksomhedens bestyrelse for at geare virksomheden bedst muligt til yderligere vækst inden for stålkonstruktioner til byggesektoren i både Danmark og udlandet. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Den nye ledelse og bestyrelse skal indfri virksomhedens ambitiøse strategi ‘Best in Class’, der er formuleret som ambitionen om at være markedets førende. Den styrkede ledelse er en langsigtet investering, som på sigt vil styrke virksomhedens bundlinje gennem øget fokus på særlige udviklingsområder. Således skal de ledelsesmæssige tiltag styrke kapitalafkastet og ikke mindst indfri et stort eksportpotentiale.

Naturligt skridt

– Det er et helt naturligt skridt for virksomheden, at vi nu styrker ledelsen med en administrerende direktør, der får det overordnede ansvar for virksomhedens drift. Vi vil være markedets førende, og det kræver, at vi tilpasser os i takt med virksomhedens udvikling. Det kan vi gøre ved at frigive gode kræfter, så ejerlederne kan få mere fokus på deres specialiserede områder. Dermed kan vi styrke virksomhedens soliditet og kapitalafkastet til fordel for virksomhedens aktionærer, siger økonomidirektør i Give Stålspær, Morten Kongsbak.

Den nye administrerende direktør vil få fuldt fokus på leveringsevne, supply chain management samt generel styrkelse og udvikling af projektorganisationen i den midtjyske stålvirksomhed. Give Stålspær har i en årrække oplevet vækst i både omsætning, aktiviteter og stigende efterspørgsel. Sidste år opnåede virksomheden en omsætningsvækst på 21 procent.

Ansættelsesprocessen er i fuld gang, og den nye administrerende direktør forventes at tiltræde i foråret 2017.

Vi vil være markedets førende, og det kræver, at vi tilpasser os i takt med virksomhedens udvikling.

Relateret indhold