Elfirma sætter strøm til væksten

Lillegården El i Hobro overtager himmerlandske Simested El-Service, herunder de to underafdelinger Vammen El-Service og Ålestrup El-Service.
Der er givet håndslag på aftalen mellem Jens Bjørn (t.v.) og Gert Werner Jensen Skriver. Pressefoto.
Der er givet håndslag på aftalen mellem Jens Bjørn (t.v.) og Gert Werner Jensen Skriver. Pressefoto.

Lillegården El

  • Lillegården El er et elinstallationsfirma med hovedkontor i Hobro og afdelinger i Aarhus, Klejtrup, Nørager, Simested/Hvilsom, Vammen og Aalestrup.
  • Virksomheden beskæftiger cirka 80 medarbejdere, der arbejder med mange former for elinstallationer, inden for blandt andet bolig, erhverv, industri, landbrug og service.
  • Lillegården El ejes og drives af Jens Bjørn, Jan Justesen, Brian Bruun Christensen og Henrik Vraa Andersen.
  • Virksomheden er grundlagt i 1981.

Det går stærkt hos Lillegården El i Hobro, der nu er klar til næste udvidelse. Virksomheden har i forvejen cirka 70 ansatte og tre afdelinger i Aarhus, Klejtrup og Nørager, men er igen gået på opkøb. 1. marts overtager virksomheden Simested El-Service, der har afdelinger i Boldrup, Vammen og Aalestrup. Det fortæller direktør Jens Bjørn, der siden 1997 har været en del af Lillegården El:

– Det glæder os rigtig meget, at aftalen nu er faldet på plads. Vi overtager et veldrevet el-firma, hvor der er et stort sammenfald i de typer af opgaver og kunder, vi servicerer, siger han og fortsætter:

– Det er et stort skridt for Lillegården El, og vi glæder os, fordi det passer perfekt i vores strategi. Som håndværkere og elektrikere ser vi det som et vigtigt mål at yde en kvalificeret rådgivning og pege på de bedste løsninger. På den måde styrker vi vores kompetencer og samtidig får vi mulighed for at dække et større geografisk område.

Ingen bliver arbejdsløse

Selvom Gert Werner Jensen Skriver har valgt at sælge sin forretning, er der stadig arbejde til både ham og medarbejderne. Han bliver selv daglig leder og ser fra sin nye stilling frem til overtagelsen

– I dag har vi syv servicebiler for at kunne nå rundt til kunderne i Boldrup, Simested, Vammen og Aalestrup. I takt med udviklingen har det længe været mit ønske at få et samarbejde med en anden el-installatør for at få hjælp til blandt andet vagtordning samt hjælp til opgaver, som vi desværre har måttet sige nej til grundet mangel på elektrikere i perioder, fortæller installatøren, der snart er forhenværende indehaver af Simested El-Service.

Simested El-Service blev stiftet tilbage i 1946 af Aage Christensen, der på cykel startede firmaet med værktøjstaske og installationsmateriel på bagagebæreren og tog rundt for at løse kundernes behov. Gert Werner Jensen Skriver, der selv er udlært hos Simested El-Service, overtog fra 2. generation Ib Christensen tilbage i 2004.

Overtagelsen vil blive markeret, når coronasituationen tillader det. Ved samme lejlighed vil der også blive fejret 75-års jubilæum for Simested El-Service.

Relateret indhold