Altanfirma sender ansatte hjem som følge af lange sagsbehandlingstider i København

Lange sagsbehandlingstider er årsag til, altanfirma må sende ansatte hjem på trods af at ordrebogen er fuld af opgaver.
Der bygges meget i København, og det fører blandt andet til lange sagsbehandlingstider i Københavns Kommune. Foto: Jakob Tilma.
Der bygges meget i København, og det fører blandt andet til lange sagsbehandlingstider i Københavns Kommune. Foto: Jakob Tilma.

80 medarbejdere hos Altan.dk er blevet sendt hjem eller bedt om at gå ned i tid og løn som følge af, at opsættelsen af altaner sættes i stå af lange sagsbehandlingstider i Københavns Kommune. Det skriver Tv2 Lorry.

Hos Altan.dk angiver direkte lange sagsbehandlingstider som årsagen til, at ordrer for 300 millioner kroner venter på at komme i gang, fordi ansøgningerne ligger til godkendelse hos kommunen.

– Det er primært Københavns Kommune, der desværre er rigtigt langt bagud, siger Casper Knudsen, der er direktør i Altan.dk, til TV 2 Lorry.

Hos Københavns Kommune erkender Hans Christian Karsten, vicedirektør i Teknik- og Miljøforvaltningen, at de lange behandlingstider er et stort problem.

– Vi er enormt utilfredse med den sagsbehandlingstid, vi har. Vi er godt klar over, at det ikke er godt nok, Christian Karsten til TV 2 Lorry og uddyber, at kommunen er i gang med at udrulle en række digitale løsninger, som skal gøre det nemmere at få ansøgninger igennem.

Relateret indhold