Brødrene Dahl i ny trecifret millionaftale med HusCompagniet

HusCompagniet har igen valgt Brødrene Dahl som eneleverandør af VVS-materialer. Den toårige aftale har en værdi på over 100 mio. kr.
HusCompagniet fortsætter med Brødrene Dahl som eneleverandør af VVS-materialer med en toårig aftale til en værdi af over 100 mio. kr. Pressefoto.
HusCompagniet fortsætter med Brødrene Dahl som eneleverandør af VVS-materialer med en toårig aftale til en værdi af over 100 mio. kr. Pressefoto.

Siden 2013 har Brødrene Dahl stået for alle VVS-leverancer til HusCompagniet, og det tætte parløb mellem de to virksomheder forlænges nu med yderligere to år til og med 2018. Det er resultatet af en ny aftale, som netop er blevet underskrevet. Det oplyser de to parter i en pressemeddelelse.

HusCompagniet, der i 2015 byggede mere end 1.300 typehuse – 300 flere end året før – er i hastig ekspansion, og vækstforventningerne til den kommende periode er endnu højere, da salget af nye huse går godt for HusCompagniet.

En rammeaftale af denne størrelse giver os nogle pejlemærker i forhold til vores egen planlægning og mulighed for at tilrettelægge og styre vores leverancer til HusCompagniet med stor præcision.

Morten Kilden Nikolajsen Kommerciel direktør, Brødrene Dahl

– HusCompagniet er med sine syv tilknyttede VVS-virksomheder en stor og vigtig kunde for Brødrene Dahl. Det har naturligvis stor værdi for os at indgå en rammeaftale af denne størrelse. Det giver os nogle pejlemærker i forhold til vores egen planlægning og mulighed for at tilrettelægge og styre vores leverancer til HusCompagniet med stor præcision. Vi måler vores egen succes i forhold til den kundeservice, vi yder, og jeg kan kun sige, at vi hver dag gør vores allerbedste. Derfor luner den fornyede aftale med HusCompagniet da i organisationen, siger kommerciel direktør i Brødrene Dahl, Morten Kilden Nikolajsen.

To fuldtidsmedarbejdere

For at understøtte de syv udførende VVS-virksomheder bedst muligt har Brødrene Dahl dedikeret to fuldtidsmedarbejdere til at håndtere alle leverancerne i hele landet. Derudover har Brødrene Dahl udvalgt en række producenter, som er specielt stærke inden for leverancesikkerhed, produktudvikling og after sales-service.

– Vi styrer vores byggeprojekter knivskarpt. Installatøren har blot fire monteringer på hvert hus, så skal han være færdig. Tillid og pålidelighed er derfor de helt centrale nøgleord, når vi vælger leverandør, og Brødrene Dahl har ikke skuffet os, tværtimod. De har branchens stærkeste logistikkoncept og kan levere alle materialer direkte på vores byggepladser over hele landet med meget kort varsel. Derfor har vi valgt at forlænge vores samarbejdsaftale, siger Ulrich Chrone, indkøbsdirektør hos HusCompagniet A/S.

Relateret indhold