Firmaets mand skal fastholde ånden hos Lind & Risør

Efter 30 år som teknisk chef hos det taastrupske arkitekt- og byggefirma Lind & Risør har Jan Skovgaard Hansen sat sig i direktørstolen.
Den nye administrerende direktør, Jan Skovgaard Hansen (t.v.), giver hånd på aftalen med Torben Lind. Foto: Lind & Risør.
Den nye administrerende direktør, Jan Skovgaard Hansen (t.v.), giver hånd på aftalen med Torben Lind. Foto: Lind & Risør.

Der er en ny mand i spidsen for full service arkitekt- og byggefirmaet Lind & Risør, der har bygget arkitekttegnede huse siden 1980.

Det sker eftersom Jesper Lind har valgt at træde tilbage som administrerende direktør. Han vil fremover hellige sig bestyrelsesarbejdet i selvsamme firma samt passe familiens investeringer. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Ny mand i direktørstolen pr. 4. juni er Jan Skovgaard Hansen. “Ny” er han dog ikke i Lind & Risør-regi. Han kommer nemlig fra en stilling som Teknisk Chef i virksomheden, hvor han har været ansat i over 30 år, og kender dermed selskabet særdeles godt.

Ånden skal fortsætte

For familien Lind har det været vigtigt at rekruttere den nye direktør internt, idet det er vigtigt at kultur og værdier videreføres i det nye set-up. Det må siges at være lykkedes.

– Jeg har været mange år i firmaet og siddet med ved bordet, så der kommer nok ikke de store revolutioner med mig i sædet. Vi skal sikre produktet og udvikle de udfordringer vi møder som eksempelvis bæredygtigthed, siger Jan Skovgaard Hansen til Dagens Byggeri og tilføjer:

– Udviklingen skal fortsætte i samme ånd, og jeg har haft et tæt samarbejdet med familien i mange år. Jeg vil sikre de værdier, jeg har arbejdet for, siger firmaets “nye” 59-årige førstemand, der ikke har sat en bagkant på sit arbejdsliv eller gjort sig overvejelser om pension.

Relateret indhold