Klik reolerne på plads med musen

Nu kan man shoppe indretninger af varebiler online. Klik på skuffer, hylder og skabe og hent bilen, når den er færdig.
Varebilens indretning kan nu udføres og bestilles online hos Sortimo. Pressefoto.
Varebilens indretning kan nu udføres og bestilles online hos Sortimo. Pressefoto.

Den kommer endnu ikke med posten – den færdigindrettede varebil. Man skal stadig selv hente den. Men det er en realitet, at man nu kan sidde bag skærmen og indrette lastrummet med nogle museklik og derefter putte den i kurven.

Sortimo står bag nyskabelsen, og den har baggrund i, at vi danskere er ivrige med at klikke varer ned i den digitale indkøbskurv. Så ivrige at vi i 2018 handlede på nettet for 40,8 milliarder kroner i følge PostNords statistik.

“Du kan få det hele indbygget og klargjort, og så er det bare at hente bilen, når den er færdig. Det er lettere end nogensinde før,” siger Michael Pettersson, der er adm. direktør for Sortimo i Danmark.

Indretning af varebiler online er en del af Sortimos digitale platform “mySortimo”, hvor virksomhedens kunder også kan købe reservedele og tilbehør til varebilen.

Meningen med mySortimo er at lette arbejdsgangen og spare tid i arbejdsdagen, lyder det fra Sortimo.
Meningen med mySortimo er at lette arbejdsgangen og spare tid i arbejdsdagen, lyder det fra Sortimo.

“Det handler ikke længere bare om, hvem der har de bedste produkter. Der er mange flere faktorer, der spiller ind. Service, leveringsmuligheder, fleksibilitet og endda betalingsmuligheder har betydning for, hvorvidt en kunde vælger at handle hos én virksomhed frem for en anden. Jeg synes, vi er kommet langt med at hjælpe vores kunder med e-handel, og samtidig prøver vi hele tiden at udvikle os. Man ved aldrig hvad morgendagen byder, og derfor er det vores opgave at følge med tiden og gøre det så enkelt og let som muligt for vores kunder, siger Michael Pettersson.

Relateret indhold