Scandic laver hotel i Kødbyen

Om tre år åbner kæden et 600 millioner kroner dyrt hotel med 370 værelser på Vesterbro.
Om tre år åbner Scandic hotel i Kødbyen på Vesterbro i København. Visualisering: Danielsen Architecture.
Om tre år åbner Scandic hotel i Kødbyen på Vesterbro i København. Visualisering: Danielsen Architecture.

Scandic Hotels indtager nu Kødbyen i København med et hotel, der får 370 værelser. Det nye hotel forøger den københavnske hotelkapacitet med mere end 130.000 overnatninger om året.

Scandic lejer sig ind i hotellet, som har en norsk pensionskasse som bygherre. Hotellet er tegnet af Danielsen Architecture og udviklet af Tetris.

Hotellet udvikles så det bliver en integreret del af Kødbyen. Vi har stor respekt for lokalmiljøet og ønsker et levende hotel.

Adm. direktør Jens Mathiesen Scandic Hotels Danmark

Scandic har valgt Kødbyen som placering for det nye hotel, der ventes at slå dørene op for gæsterne i starten af 2018. Kødbyen er i de seneste år blevet populær blandt både københavnere og turister, der her kan opleve en mere rå og autentisk del af København.

– Tendensen går i retning af, at hotelgæster gerne vil mærke pulsen i byen. Når de forlader hotellet, ønsker de at træde direkte ud i byens liv. Derfor bliver det nye Scandic i Kødbyen også en del af nærmiljøet med en rigtig god restaurant, som skal tilbyde oplevelser til både turister og københavnerne, siger Jens Mathiesen, adm. direktør for Scandic Hotels Danmark.

Integreret del af Kødbyen

Det nye hotel bidrager til at styrke Københavns position som konferenceby. Hotellet får en konferencedel med plads til op mod 550 konferencegæster, hvor den største konferencesal får plads til 440 personer.

– Hotellet udvikles så det bliver en integreret del af Kødbyen. Vi har stor respekt for lokalmiljøet og ønsker et levende hotel, hvor man kan gå ind fra gaden til en spændende restaurant, der tiltrækker københavnerne, siger han.

Relateret indhold