Rekordordre til Outrup Vinduer & Døre

Boligrenovering på Islands Brygge giver aktivitet hos producenten på Mors.
Mogens Ringgaard, adm. direktør hos Outrup Vinduer A/S, er naturligvis meget begejstret for den store ordre. Pressefoto.
Mogens Ringgaard, adm. direktør hos Outrup Vinduer A/S, er naturligvis meget begejstret for den store ordre. Pressefoto.

Den nordvestjyske vinduesproducent har vundet sin største projektordre i 47 år. Projektet omfatter leverance af cirka 1.500 vinduer og døre til 280 lejligheder.

Projektet, det drejer sig om, er en omfattende facaderenovering på Islands Brygge, hvor opgaven er kommet i hus i samarbejde med 3T Byggeentreprise A/S og Gaihede Ingeniører & Arkitekter.

Leverancerne påbegyndes i august 2015 og forventes afsluttet i oktober 2016.

Opfylder BR2020-krav

– Vi er utrolig stolte og taknemlige for at have gjort os fortjente til denne opgave. Opgaven er et vigtigt led i virksomhedens nuværende strategi for projektmarkedet, udtaler Mogens Ringgaard, direktør og ejer af Outrup Vinduer & Døre.

– Materialevalget er faldet på AluCapFront, som stemmer overens med Gaihedes ønsker om slanke sprosser, funktionalitet og ikke mindst, at elementerne opfylder kravene til BR2020. Efterspørgslen efter vores nye produkter AluCapFront og GreenFront går over al forventning – og i den forbindelse er vi glade for, at vi her i foråret har udvidet med en ny hal på 2.000 kvadratmeter, siger Mogens Ringgaard.

Relateret indhold