Team skal forny Egedals skoler

Teamet Juul & Nielsen og Egedal Kommune har underskrevet fire års strategisk byggepartnerskabsaftale for modernisering og renovering af kommunens skoler.
Idéforslag til modernisering og renovering af Søhøjskolen. Visualisering: Teamet Juul & Nielsen.
Idéforslag til modernisering og renovering af Søhøjskolen. Visualisering: Teamet Juul & Nielsen.

Teamet Juul & Nielsen

  • Totalentreprenør Juul & Nielsen
  • EKJ Rådgivende Ingeniører
  • Dansk Energi Management
  • RUBOW arkitekter

– Det er med stolthed og med en fantastisk god følelse at have underskrevet Byggepartnerskabsaftalen med Egedal Kommune. Vores Team har fra starten af udbuddet arbejdet helhjertet og målrettet mod at understøtte den meget nutidige og fremtidsorienterede tilgang til en tillidsbaseret samarbejdskultur, som Egedal har udbudt. Vi ser nu frem til, med alle de stærke kompetencer ombord, at udvikle og realisere fremtidens skoler for Egedal Kommune og deres borgere, siger administrerende direktør Tommy Nielsen, Juul & Nielsen A/S.

I Egedal Kommune er der stor tilfredshed med at have fundet den strategiske byggepartner, og store forventninger til det kommende samarbejde om fornyelse af skolerne.

– Teamet Juul & Nielsen har leveret et rigtig godt tilbud, både hvad angår økonomi, projektorganisation og kreativitet. De har I deres idéforslag tænkt helhedsorienteret og med naturen, skoven og træmaterialet som centrale elementer i byggesystemet for skolerne. Teamet har desuden leveret gode løsninger til både ombygning og nybygning, herunder “kloge kvadratmeter”, hvor rum skal bruges til flere formål, siger Sune Impgaard Schou, by- og erhvervsdirektør, Egedal Kommune.

Teamet Juul & Nielsen har i sit tilbud leveret et idéforslag til fornyelse af Søhøjskolen, og det er tanken, at principperne kan bruges som udgangspunkt for videreudvikling af de fire skoler, der skal moderniseres og renoveres de kommende år.

Egedal Kommune indgår det strategiske partnerskab omkring udvikling af kommunens skoler i Smørum og Ølstykke efter en udbudsrunde med tre teams af entreprenører og rådgivere. Partnerskabet løber i 2021-2024 med en øvre ramme på op til 400 millioner kroner. Heraf er der øremærket 250 millioner kroner til udbygnings- og renoveringsopgaver på de fire skoler: Søhøjskolen, Maglehøjskolen, Balsmoseskolen og Boesagerskolen.

Relateret indhold