Stark har fundet sin nye direktør i egne rækker

Britta K. Stenholt er netop udnævnt til ny administrerende direktør i byggemarkedskæden.
Britta K. Stenholt er nu officielt ny adm. direktør i Stark. Foto: Balleby.com.
Britta K. Stenholt er nu officielt ny adm. direktør i Stark. Foto: Balleby.com.

Ultimo februar har Britta K. Stenholt overtaget posten som adm. direktør (CEO) i Stark efter Søren P. Olesen. Der er tale om en intern forfremmelsen, idet hun kommer fra en stilling som salgsdirektør i Stark, som hun har udfyldt siden 2015. Siden Søren P. Olesens udnævnelse i 2016 til adm. direktør i Starks moderselskab, DT Group, har hun været fungerende CEO. Og nu er titlen som øverste chef altså blevet officiel.

– Britta har som fungerende adm. direktør udvist både beslutsomhed og fokus på at drive virksomheden, samtidig med at hun har stået i spidsen for udformningen af den fremtidige strategiproces. Hun er klart den stærkeste kandidat til jobbet, og det glæder mig derfor at udnævne hende til ny adm. direktør, udtaler Søren P. Olesen.

Store krav

Selv er den nye direktør meget bevidst om de udfordringer, som byggemarkedskæden har.

– Det bliver en spændende udfordring at videreudvikle Stark, så vi fastholder og fortsætter med at udbygge vores markedsledende position som førende leverandør. Byggebranchen er under hastig forandring med voksende urbanisering og skiftende arbejdsforhold for de udførende, og det kræver stor omstillingsparathed og en høj grad af fleksibilitet fra leverandørleddet. Det er derfor fuldstændigt afgørende, at vi fastholder fokus på at øge vores tilgængelighed og fortsætter med at tænke kundernes behov og ønsker ind på alle niveauer af organisationen, udtaler Britta K. Stenholt.

Den nye direktør har en fortid som henholdsvis afdelingschef til vicedirektør i TDC Erhverv og TDC Mobilcenter A/S samt bestyrelsesformand i TDC Mobilcenter A/S.

Den nye direktør kender Stark indgående, idet hun siden 2016 har været fungerende CEO. Foto: Balleby.com.
Den nye direktør kender Stark indgående, idet hun siden 2016 har været fungerende CEO. Foto: Balleby.com.

Relateret indhold