Ordren sendes af sted med et par klik

Et nyt mobilt tilbudssystem gør fra starten af det nye år det muligt for Brødrene Dahls kunder automatisk at afgive VVS-tilbud via en app.
Fra det nye år kan Brødrene Dahls kunder sende ordre af sted automatisk ude hos kunden. Foto: Colourbox.
Fra det nye år kan Brødrene Dahls kunder sende ordre af sted automatisk ude hos kunden. Foto: Colourbox.

Lav tilbuddet hos kunden og afgiv ordren med blot fire klik.

Så let kan tilbudsgivningen fremover klares for Brødrene Dahls VVS-kunder. Fra årsskiftet får de adgang til det mobile tilbudssystem, NewBiz, hvor tilbudsgivninger på enhver VVS-opgave klares fra en tablet direkte ude hos kunden eller i bilen.

Det er resultatet af en samhandelsaftale, som Brødrene Dahl har indgået med softwareudviklingsselskabet CalWin A/S. Aftalen glæder for en særlig udgave af CalWins mobile tilbudssystem Corbis, der er skræddersyet Brødrene Dahls produktportefølje.

– Vores kunder har længe efterspurgt en softwareplatform, som for en billig penge kan håndtere tilbudsgivningen på mindre tilbud, siger Morten Kilden Nikolajsen, kommerciel direktør i Brødrene Dahl.

Kører automatisk

NewBiz indeholder såvel Brødrene Dahls produktsortiment som montagetider for de enkelte produkter. Dermed kan systemet selv beregne og færdiggøre tilbud på alt fra armaturer til pumper og biokedler.

NewBiz kommer desuden med et specielt udviklet ordreintegrationsmodul, der gør, at et accepteret tilbud automatisk sættes i ordre og leveres af Brødrene Dahl.

– Vi har haft et godt samarbejde med Brødrene Dahl om udviklingen af NewBiz. Fra vores side er vi glade for at kunne levere en skræddersyet løsning, der i dén grad kommer Brødrene Dahls kunder til gode, siger Carsten Rasmussen, administrerende direktør i CalWin.

CalWin vil fortsat sælge og drive det originale Corbis system til VVS- og el-branchen. Mere end 300 VVS- og el-installatører i Danmark anvender allerede Corbis.

Relateret indhold