Ny kommerciel direktør i Optimera Danmark

Hans vigtigste opgave bliver at lede byggemarkedskæden sikkert gennem dens ambitiøse vækststrategi.
Christian Herbert tiltræder i løbet af foråret som kommerciel direktør i byggemarkedskæden Optimera.
Christian Herbert tiltræder i løbet af foråret som kommerciel direktør i byggemarkedskæden Optimera.

Om Optimera

  • Optimera er en professionel byggecenterkæde med 15 centre i Danmark og et center på Grønland, samt et online byggecenter med landsdækkende levering.
  • Virksomheden har sine kompetencer inden for træ og har bl.a. leveret træ til Operaen og Skuespilhuset. Kunderne er primært professionelle håndværkere og det semiprofessionelle segment.
  • Optimera indgår sammen med Brødrene Dahl, Heradan og Øland i Saint-Gobain koncernen.

Byggemarkedskæden Optimera har fundet sin nye kommercielle direktør. Valget er faldet på den 49-årige Christian Herbert, som kommer fra emballagevirksomheden Hartmann. Det er i særlig grad den 49-årige direktørs kompetencer inden for forandringsledelse og B2B, der har åbnet dørene til Optimera. Virksomheden, der indgår i Saint-Gobain Distribution Denmark sammen med bl.a. VVS-grossisten Brødrene Dahl, har en ambitiøs vækststrategi, og det bliver Christian Herberts vigtigste opgave er at lede virksomheden ud på denne rejse.

– Jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet hos Optimera. Byggemarkedsbranchen er under konstant forandring, og flere aktører genopfinder sig selv for at følge med udviklingen og være top of mind hos kunderne. Det er en enormt spændende udfordring for mig, siger Christian Herbert, der forlader en stilling i Hartmann som Vice President Sales & Marketing.

Jesper Faurholdt, CEO i Saint-Gobain Distribution Danmark, ser frem til at få Christian Herbert ombord.

– Jeg har siden sommeren 2015 selv varetaget ansvaret som kommerciel direktør i Optimera, så jeg ved, hvor mange interessante ledelsesopgaver, der venter Christian i hans nye stilling. Jeg er utroligt glad for, at vi får så kompetencestærk en leder ind i virksomheden, og jeg er overbevist om, at det er det helt rigtige match for Optimeras fremtid, siger Jesper Faurholdt.

Relateret indhold