Lindab opkøber danske ventilationsvirksomhed

Med opkøbet af Venti, der producerer ventilationskanaler i Hørning ved Aarhus, får Lindab større geografisk dækning i Danmark.
Det er vigtigt for Lindab at være tæt på kunderne. Nu får den svenske ventilationsvirksomhed endnu en dansk ditto i folden.

Svenske Lindab supplerer sine nuværende aktiviteter i Danmark med opkøbet af Venti, der ligesom Lindab producerer ventilationskanaler – både cirkulære og rektangulære.

Dertil er Vento distributør af ventilationsprodukter som lyddæmpere, fittings og en lang række tekniske produkter til luftdiffusion.

– Venti er en kundefokuseret virksomhed med solid viden om ventilation, siger Heino Juhl, adm. direktør for Lindab Danmark.

Læs også

Lindab får bredere sortiment og rykker tættere på kunderne

Han skal fremover udvikle virksomheden yderligere sammen med adm. direktør og medejer Søren Lindahl Klausen og de 34 medarbejdere.

Søren Lindahl Klausen siger:

– Der er gode udviklingsmuligheder for Venti på det danske marked sammen med Lindab, hvilket vil gavne vores kunder og medarbejdere. Vi glæder os til at blive en del af Lindab og fortsat tilbyde god service og høj kvalitet, siger Søren Lindahl Klausen, adm. direktør og medejer af Venti.

Bedre geografisk dækning

Opkøbet, der forventes gennemført i løbet af sommeren 2024, vil give Lindab bedre geografisk dækning og øget produktion af ventilationskanaler.

Lindabs opkøb af Venti er en realitet. Fra venstre ses Heino Juhl, adm. direktør Lindab, Søren Lindahl Klausen, ejer og direktør, Venti, Lone Lindahl Klausen, ejer og bæredygtighedsambassadør, Venti, Mette Brøndum, direktør Region Vest Europa, Lindab, Puk Spencer, salgsdirektør, Lindab.

Venti blev grundlagt i 1973 og har base i Hørning uden for Aarhus, hvor der både er produktion, lager- og salgsafdeling. Salg og distribution foregår også fra en afdeling i Hvidovre udenfor København.

Virksomheden har en årlig omsætning på ca. ca. 78 mio. kr. Venti sælger ikke Lindab produkter på nuværende tidspunkt.

Relateret indhold