It-seminar skal styrke brugen af it i byggebranchen

BYG2015 er et gratis seminar til byggebranchen, der skal give inspiration og gode råd til styring af projekter, fakturering og meget mere.
De almindelige værktøjer kan suppleres med it-værktøjer, som man kan få inspiration til på BYG2015-seminaret. Foto: Colourbox.
De almindelige værktøjer kan suppleres med it-værktøjer, som man kan få inspiration til på BYG2015-seminaret. Foto: Colourbox.

BYG2015-seminaret har fokus på, hvordan man styrker sin forretning med enkle it-værktøjer, der kan sikre bedre arbejdsgange og færre fejl i det daglige. Næsten 200 har tilmeldt sig det gratis seminar i Horsens og Ballerup.

På seminaret vil et hold af eksperter fra byggebranchen dagen igennem give inspiration og gode råd til, hvordan man får et større overlik over og tæt styring af sager og byggeprojekter, nem registrering af materialer og timer, hurtig fakturering og meget andet. Der vil være mulighed for at høre om it-løsninger, der er skræddersyet til kunden, uanset om man er selvstændig håndværker eller installatør, eller om man er en stor entreprenør.

På BYG2015 Seminar stiller vi skarpt på, hvordan virksomheder inden for byggebranchen skaber vækst og øget produktivitet ved at anvende it dér, hvor det gør en forskel.

Brian Sørensen Business Unit Manager, EG

Fokus på produktivitet

Det er it-servicevirksomheden EG, der arrangerer seminaret, der også byder på input fra Dansk Byggeri og Deloitte.

– På BYG2015 Seminar stiller vi skarpt på, hvordan virksomheder inden for byggebranchen skaber vækst og øget produktivitet ved at anvende it dér, hvor det gør en forskel. I tæt dialog med blandt andet Mads P. Gede fra Dansk Byggeri og Deloitte giver vi konkrete bud på, hvordan man styrker sin forretning med optimering af arbejdsgange i hverdagen, siger Business Unit Manager i EG, Brian Sørensen.

BYG2015 finder sted den 18. marts i Ballerup og den 19. marts i Horsens. Tilmelding er nødvendig.

Relateret indhold