Entreprenør leverer ”solid bundlinje, uden at den er overdådig”

I et udfordrende marked er adm. direktør i entreprenørvirksomheden, CJ, tilfreds med årsregnskabet.
Adm. direktør i CJ, Jonathan Smetana iført hvid skjorte og sort blazer.
Adm. direktør i CJ, Jonathan Smetana.

Fredericia-entreprenøren CJ har netop præsenteret sit årsregnskab, der viser en nettoomsætning på 445 mio. kroner mod 451 mio. kroner sidste år. Årets resultat lander på 21 mio. kroner mod 16 mio. kroner sidste år.

– Det er et udfordrende marked derude i byggebranchen og har været det hele sidste regnskabsår for mange aktører, hvor nogle er bukket under. I det lys er vi ganske tilfredse med vores resultat, hvor vi har en solid bundlinje, uden at den er overdådig ift. vores omsætning, siger adm. direktør Jonathan Smetana.

Læs også

Kommune køber op og kan nu starte stort havneprojekt

Han forklarer, at CJ profiterer af at få genvalg af mange bygherrer:

– Vi er sjældent ude i vilde og ressourcekrævende licitationer m.v. Vi har derimod mange projekter, hvor vi sammen med bygherre er tidligt involveret for at bringe vores faglighed og erfaring tidligt i spil og arbejder efter vores partnerkoncept, hvor bygherre har fuld transparens i processen ift. både tidsforbrug og indkøb.

Udvikling i et ambitiøst, men sundt tempo

Direktøren fortæller videre, at forventningerne til indeværende regnskabsår ligger på samme niveau som i fjor:

– Vi skal udvikle os videre i et ambitiøst, men sundt tempo. Vi skal forholde os til branchens udfordringer, men også muligheder.

Læs også

Dafa Group finder ny CEO i vindmøllebranchen

Han tilføjer:

– Vi kommer til at øge fokus yderligere på bæredygtighedsdagsordenen og produktioner til energisektoren, hvor vi har særlige kompetencer, og vi kommer til at udvikle os yderligere sammen med partnere og kunder, vi allerede har i huset, fordi de ved, hvad vi står for.

Virksomheden beskæftiger 158 medarbejdere og har også afdelinger i Horsens, Langeskov og Kalundborg.

Relateret indhold