Danhaus åbner ny afdeling på Sjælland

Typehusfirmaet fra Esbjerg vil vokse på Sjælland, så derfor er der åbnet ny afdeling i Herlev med fem medarbejdere.
Typehusfirmaet Danhaus fra Esberjg har åbnet afdeling i Herlev uden for København, fortæller administrerende direktør Johannes Schmith. Pressefoto.
Typehusfirmaet Danhaus fra Esberjg har åbnet afdeling i Herlev uden for København, fortæller administrerende direktør Johannes Schmith. Pressefoto.

Danhaus bygger i dag om mod halvdelen af virksomhedens huse på Sjælland.

– Men vi kan sagtens vokse mere på det sjællandske marked, hvor der er stor efterspørgsel efter kvalitetshuse, og så vil vi gerne være tættere på kunderne og byggeprocessen, siger Johannes Schmith, adm. direktør i Danhaus med hovedsæde i Esbjerg.

… vi kan sagtens vokse mere på det sjællandske marked …

Adm. direktør Johannes Schmith Danhaus

Danhaus er i samarbejde med Reka Gruppen ved at opført 48 nye rækkehuse i Hvissinge ved Glostrup, og et nyt byggeri med 34 rækkehuse er på trapperne Vallensbæk Nordmark.

Der er udsigt til en række kommende projekter på Sjælland, hvor der er stor efterspørgsel efter for eksempel rækkehuse i høj kvalitet tæt på hovedstadsområdet.

Derfor har Danhaus åbnet afdeling i Herlev. Afdelingen er bemandet med to sælgere, en entreprisechef og en byggeleder. Desuden er der netop blevet ansat endnu en byggeleder.

Eget showroom

I afdelingen på Sjælland er der indrettet et showroom på 100 kvadratmeter, hvor kunderne i ro og mag kan kigge på alt fra mursten til vinduer og klinker. Her kan man også i fred og ro tale med en sælger og f.eks. gennemgå tegninger og ønsker til det kommende hus.

– Tidligere har vi alene haft mulighed for at invitere kunder inden for i vores prøvehuse på Sjælland. Showroomet giver os helt nye muligheder for at kunderne kan se, røre og drøfte materialer. Selv om vi lever i en digital tidsalder, så er det bare rart både for kunderne og os selv at være tæt på, siger Johannes Schmith.

Relateret indhold