Creo-direktør afsat

Der er ballade i toppen hos Creo Arkitekter, hvor et flertal af de ni medejere tilsyneladende har afsat den administrerende direktør - som også er medejer.
Et flertal blandt de ni ejere af Creo Arkiteter i Odense har afsat den administrerende direktør og partner Hans Toksvig Larsen. Foto: Colourbox.
Et flertal blandt de ni ejere af Creo Arkiteter i Odense har afsat den administrerende direktør og partner Hans Toksvig Larsen. Foto: Colourbox.

Den hidtidige administrerende direktør hos fynske Creo Arkitekter, Hans Toksvig Andersen, er ikke længere i spidsen for virksomheden. Ifølge Fyens Stiftstidende er han af et flertal af de ni partnere blevet afsat som dirketør. En anden partner, Henning Gammelgaard Andersen, er nu konstitueret administrerende direktør.

Beslutningen om den pludselige fyring kom bag på den nu afsatte direktør, selvom der har været utilfredshed i partnerkredsen gennem længere tid, men han er fåmælt om årsagerne.

Vi forhandler lige nu om, hvorvidt jeg stadig skal have en fremtid i firmaet, så jeg vil helst ikke sige for meget nu.

Tidligere adm. direktør Hans Toksvig Larsen Creo Arkitekter

­ Vi forhandler lige nu om, hvorvidt jeg stadig skal have en fremtid i firmaet, så jeg vil helst ikke sige for meget nu, siger Hans Toksvig Larsen.

Ifølge Creo Arkitekters hjemmeside har den detroniserede direktør dog en fremtid i virksomheden i en anden funktion.

“Hans Toksvig Larsen er fortsat partner og medlem af bestyrelsen i firmaet og vil efter nærmere aftale indgå i organisationen med en anden funktion,” står der på sitet.

Relateret indhold