CBRE indgår aftale om opkøb af Intego

Med opkøbet af Intego styrker CBRE sin position på markedet inden for Integreret Facility Management.
Michael Rusborg, administrerende direktør i CBRE. Pressefoto.
Michael Rusborg, administrerende direktør i CBRE. Pressefoto.

Intego er velkendt i markedet, særligt i Nordjylland, for at levere tekniske løsninger og serviceydelser til professionelle kunder i hele Danmark.

CBRE er verdens største udbyder af komplette løsninger, når det gælder facility management og strategisk ejendomsrådgivning.

Et match mellem de to virksomheder har derfor stået på ønskeseddelen hos Michael Rusborg, administrerende direktør i CBRE, og han kan nu stå i front for en fusion, om konkurrencemyndighederne skulle tillade det.

– Vi har samarbejdet med Intego i mange år og kender deres kompetencer og høje tekniske niveau inden for de ydelser, de leverer. Jeg er derfor meget glad for, at denne palet nu bliver en del af det, vi hos CBRE kan tilbyde vores kunder, siger han.

300 bliver til 1100

Intego blev stiftet i 2007 og har i dag flere end 850 medarbejdere med kompetencer inden for elteknik, mekanik og automation.

CBRE beskæftiger omkring 300 mennesker i Danmark, mens moderselskabet CBRE Group på verdensplan har mere end 100.000 ansatte. Det er altså en tung spiller, som sætter sig på det danske marked for Facility Management.

Målet er da også at dække alle aspekter af virksomheders ejendomsbehov lige fra køb og salg til udlejning, service, vedligehold og administration af store og komplekse bygninger eller netop optimering af energiforbrug og grønne løsninger.

Relateret indhold