Rambøll køber op i Sverige

Rambøll har købt den svenske rådgivnings- og uddannelsesvirksomhed RSM&CO.
Fra venstre: Jesper Kildsgaard, Country Market Director Rambøll Miljø & Sundhed i Sverige, Niklas Sörensen, administrerende direktør for Rambøll i Sverige og Daniel Doeser, administrerende direktør i RSM&CO. Foto: Rosie Alm.
Fra venstre: Jesper Kildsgaard, Country Market Director Rambøll Miljø & Sundhed i Sverige, Niklas Sörensen, administrerende direktør for Rambøll i Sverige og Daniel Doeser, administrerende direktør i RSM&CO. Foto: Rosie Alm.

Rambøll er en af verdens største miljø- og bæredygtighedsrådgivere, og styrkelsen af det svenske marked er et vigtigt led i strategien om at vokse yderligere. Med RSM&CO’s 70 medarbejdere om bord får Rambøll nu mere end 165 eksperter i Sverige, der leverer rådgivning inden for miljø og sundhed, og styrker sin portefølje af især private kunder på miljøområdet.

Opkøbet tilfører Rambøll en unik, digital bæredygtighedsplatform, som blandt andet hjælper kunderne med at få overblik over arbejdsmiljø, procedurer og processer, og hvorvidt de lever op til miljølovgivningen. Derudover tilfører RSM&COs uddannelsesvirksomhed Rambøll nye kompetencer inden for uddannelse på miljø og energiområdet.

– RSM&COs kultur er præget af stor ekspertise og nytænkning, og er dermed et stærkt strategisk og værdimæssigt match til Rambøll. Vi ser frem til at samle vores virksomheder og værdier og udfordre branchen i fællesskab, siger Niklas Sörensen, administrerende direktør for Rambøll i Sverige.

– Rambøll og RSM&CO har en ensartet tilgang til at forstå kundernes udfordringer, samtidig med, at vi bruger vores viden til at skabe værdi for samfundet og dets indbyggere. Det har også været en afgørende faktor for os, at Rambøll vil integrere RSM&COs services i sine eksisterende services for at udvikle virksomheden, siger Daniel Doeser, administrerende direktør i RSM&CO.

RSM&CO’s 70 medarbejdere bliver en del af Rambølls forretningsenhed for Miljø & Sundhed i Sverige, der de sidste to år haft en årlig medarbejdervækst på over 25 procent.

– Ved at kombinere vores stærke team i Sverige med RSM&COs unikke kompetencer og erfaring, styrker vi vores rådgivning og service inden for miljø og bæredygtighed til kunderne både i Sverige og globalt. Vores nye medarbejdere kommer til at arbejde i det nordiske marked og bliver en del af et omfattende, globalt netværk i Rambøll koncernen, siger Lone A. Clowes, nordisk regionsdirektør for Miljø og Sundhed i Rambøll.

Vi ser frem til at samle vores virksomheder og værdier og udfordre branchen i fællesskab.

Relateret indhold