Stark får godkendt sydfynsk opkøb

Fire trælaster på Sydfyn, Langeland og Ærø bliver nu en del af Stark.
Stark får fire nye forretninger. Pressefoto.
Stark får fire nye forretninger. Pressefoto.

Det er over et år siden, at Stark meldte ud, at de overtog de fire XL Byg Jens Schultz-byggemarkeder – to i Svendborg samt én i både Rudkøbing på Langeland og Marstal på Ærø.

Handlen er nu blevet godkendt af konkurrencemyndighederne og gennemføres endeligt den 1. marts.

– XL-BYG Jens Schultz er en veldrevet virksomhed med dygtige medarbejdere og loyale kunder, som vi glæder os til at byde velkommen i Stark-familien, siger Britta K. Stenholt, administrerende direktør i Stark Danmark.

Overtagelsen er i tråd med koncernen overordnede vækststrategi. I 2020 overtog Stark også Sjakk-kædens aktiviteter i Midt- og Østjylland. Med de nye forretninger på Sydfyn, Langeland og Ærø får Stark i alt 73 forretninger i Danmark.

– Det flugter fint med vores overordnede strategi om at være en landsdækkende kæde med et stærkt lokalt engagement. Målet er at blive den foretrukne byggepartner i lokalområdet. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde nuværende kunder hos Jens Schultz et endnu bredere udvalg af produkter og en meget effektiv logistikservice, hvor vi leverer de rigtige byggematerialer og varer præcis, hvor, hvornår og hvordan kunderne ønsker det, lover Britta K. Stenholt.

Relateret indhold