PFA Audley henter projektudviklingsdirektør fra Kuben

PFA og britiske Audley Group sætter ekstra fart på den strategiske ledelse i det fælles selskab, der skal opføre og drive servicerede boliger for seniorer i Danmark.
PFA har i partnerskab med britiske Audley Group planer om at bygge op mod 2600 servicerede seniorboliger i Danmark. Pressefoto: PFA.
PFA har i partnerskab med britiske Audley Group planer om at bygge op mod 2600 servicerede seniorboliger i Danmark. Pressefoto: PFA.

Michael Nyboe er ansat som projektudviklingsdirektør i PFA Audley OpCo fra 1. august og skal arbejde målrettet med at få søsat de første konkrete projekter.

Michael Nyboe kommer fra en stilling som projektudviklingsdirektør i Kuben Management. Han er uddannet bygningsingeniør og har hele sin karriere arbejdet med byggeri og arealudvikling.

– Vi har gennem længere tid planlagt det nye projekt for servicerede boliger til seniorer sammen med Audley Group i England. Nu går vi ind i en fase, hvor boligerne skal materialisere sig. Jeg er helt sikker på, at Michael Nyboe med sine brede kompetencer og mangeårige erfaring er den helt rigtige på posten som projektudviklingsdirektør, siger bestyrelsesformand for selskabet, Michael Bruhn, ejendomsdirektør i PFA.

Michael Nyboe ser også frem til sin nye rolle:

– Byggebranchen har længe haft fokus på den stigende efterspørgsel af seniorboliger, og der er også fremkommet en del boliger de sidste par år, men ingen af den type, som Audley Group har udviklet i England som servicerede boliger. Dette kommer nu til at ske gennem det nystiftede selskab via PFA og Audley Group, og jeg ser frem til at være med i denne spændende udvikling i samarbejde med Mikala Kreiser (administrerende direktør i PFA Audley, red.) samt bestyrelsesformand Michael Bruhn.

Relateret indhold