Balder Danmark ansætter ny topchef

Med virkning fra 1. april tiltræder Flemming Joseph Jensen som CEO i Balder Danmark.
Flemming Joseph Jensen tiltræder som CEO i Balder Danmark. Pressefoto.
Flemming Joseph Jensen tiltræder som CEO i Balder Danmark. Pressefoto.

Flemming Joseph Jensen tiltræder som CEO i Balder Danmark og fastholder samtidig sin nuværende stilling som CEO i Sjælsø Management. Han vil fordele sin arbejdsindsats mellem de to virksomheder.

– Jeg ser ansættelsen af Flemming som en naturlig fortsættelse af det gode og tætte samarbejde, vi har opbygget gennem de sidste år. Vi ser allerede i dag en stor synergieffekt og værdiskabelse i samarbejdet mellem Balder og Sjælsø Management, og det er min overbevisning, at vi med valget af Flemming som CEO for Balder Danmark forstærker denne effekt. Balder ser fortsat gode muligheder for at videreudvikle og udvide aktiviteterne i Danmark, siger Balders CEO, Erik Selin.

Balder og Sjælsø Management

– Kulturen og ledelsesstilen i Balder ligner meget den, vi har i Sjælsø Management, og med dygtige og velfungerende ledergrupper og medarbejdere i øvrigt, i både Balder Danmark og Sjælsø Management, kan jeg fokusere på min primære opgave i form af at eksekvere strategien i forhold til udvikling og investering, hvor jeg samtidig kan drage nytte af mit store netværk i ejendomsbranchen, siger Flemming Joseph Jensen.

Der er ikke aftalt nogen eksklusivitet om fremtidige projekter mellem Balder og Sjælsø Management. Balder kan således fortsat udvikle og investere i ejendomsprojekter i Danmark med andre aktører, ligesom Sjælsø Management også fremover kan indgå udviklings- og samarbejdsaftaler med andre ejendomsinvestorer og samarbejdspartnere.

Relateret indhold