Trælastkæde udvider for anden gang på to år

Davidsens Tømmerhandel i Grindsted vokser med 800 nye kvm. Det er mindre end to år siden, den seneste udvidelse stod færdig.
Trælastdirektør Piratheepan Sivanyanam foran byggepladsskilt, der viser den kommende tilbygning
Når den nye udvidelse af Davidsens Tømmerhandel i Grindsted står færdig til marts, bliver det indvielse nr. to, som trælastdirektør Piratheepan Sivanyanam kan stå for i byen. Dette til trods for, at han til den tid kun har været trælastdirektør i ca. halvandet år. Foto: Davidsen

For anden gang på under to år gør Davidsens Tømmerhandel i Grindsted klar til en udvidelse af byggecenteret på Odinsvej. Her udvidede den landsdækkende kæde med to nye haller og et stort udendørs areal, der blev indviet i januar 2023.

Denne gang udvides med 800 nye kvm: Ca. 600 kvm ekstra til håndværkerbutik, salgskontor og betjeningsområde samt ca. 200 kvm nye, opvarmede lagerfaciliteter. Udvidelsen giver bl.a. plads til mere end 4.000 nye varenumre og nye ladestandere til elbiler.

Læs også

94 nye boliger skal live Grindsteds bymidte op

Også de eksisterende rammer får en markant overhaling med ny facade, indgangsparti, vinduer, gulve, døre og inventar. Trælastdirektør Piratheepan Sivanyanam siger:

Foto inde i et stort lokale med afskårne træstykke på gulvet ved en rundsav. En samling mænd i arbejdstøj står foan de store vinduespartier
Opførelsen af de 800 nye kvm er allerede godt i gang. Også de eksisterende lokaler får en opgradering. Begge dele forventes færdig til marts. Foto: Davidsen

– Siden min start som trælastdirektør i Grindsted sidste år er opbakning og efterspørgslen fra vores mange trofaste kunder kun vokset. Vi vil rigtige gerne gengælde interessen, og det gør vi bl.a. ved at skabe endnu bedre rammer i butikken. Derfor investerer vi nu i en stor udvidelse til glæde for både professionelle og kvalitetsbevidste gør-det-selv-kunder i lokalområdet.

Fremtidssikrer afdelingen

Den positive udvikling sætter ikke blot sit præg på omfanget af byggecenteret. Over den seneste tid har trælasten ansat fire nye medarbejdere, som alle skal være med til at imødekomme den voksende interesse i lokalområdet.

Læs også

OK til 60.000 kvm butikker. Kan hente 0,6 mia. kr. til Grindsted

– I 2023 udvidede vi trælasten med to haller, og vi har stor tiltro til, at vi kan fortsætte den gode udvikling med de nye investeringer. På den måde ønsker vi at fremtidssikre afdelingen og forhåbentlig bidrage til yderligere vækst i lokalområdet, slutter Piratheepan Sivanyanam.

Både udvidelsen og renoveringen forventes at stå færdig i marts 2025.

Relateret indhold