InstallatørGruppen styrker sig med fire nye el-virksomheder

De fire vestjyske elektrikervirksomheder Jens Byskov A/S, Højmark El, Henning Sørensen El og Ørnhøj El bliver nu en del af InstallatørGruppen, der er vokset voldsomt siden 2023.
Elektriker tester strømmen i et anlæg med mange elektriske komponenter
De 24 virksomheder i InstallatørGruppen, får nu selskab af fire vestjyske elektrikervirksomheder. Foto: Getty Images

En af Danmarks største installationsvirksomheder, InstallatørGruppen med mere end 1.500 medarbejdere, bliver nu endnu større.

Det sker ved, at de fire vestjyske elektrikervirksomheder, Jens Byskov A/S, Højmark El, Henning Sørensen El og Ørnhøj El, tilføjes til virksomhedens allerede 24 danske installationsvirksomheder indenfor el-, vvs, fiber samt ventilations- og kølesystemer.

Den markante forøgelse kommer kun få dage efter, at VVS-virksomheden Knud Jensen VVS, der har afdelinger i sydsjællandske Havdrup, Præstø, Næstved og Faxe Ladeplads, trådte ind i gruppen.

Læs også

InstallatørGruppen vokser sig større og stærkere – nu på Sydsjælland

De fire vestjyske virksomheder er én samlet elektrikervirksomhed med afdelinger i Ringkøbing, Højmark, Spjald og Ørnhøj. Med omkring 45 ansatte hjælper de en bred kundekreds med alt lige fra salg og service af hvidevarer til rådgivning og reparation af diverse landbrugsinstallationer og anlæg.

Stærk, lokal forankring

Ligesom de andre virksomheder i InstallatørGruppen beholder alle fire virksomheder deres firmanavne, ledelse, medarbejdere og kontorer. Dermed opretholder de deres lokale forankring og tætte kunderelationer.

Seks mænd står mellem to varevogne fra to forskellige el-firmaer. De to mænd i midten giver hånd
Direktør Peter Frandsen fra InstallatørGruppen (i hvid skjorte) byder med håndtryk velkommen til Peter Byskov fra Jens Byskov A/S. Fra venstre ses Michael Nielsen og Peder Agger. Til højre for Peter Byskov står Jesper Buster Dalsgaard og Kim Jensen.

Direktør i InstallatørGruppen, Peter Frandsen, byder ledelse og medarbejdere i de fire virksomheder velkommen:

– Det er virksomheder med stærk, lokal forankring samt dygtige medarbejdere, og vi er utroligt glade for at styrke InstallatørGruppen med tilføjelsen af flere stærke elektrikervirksomheder. Vi ser meget frem til samarbejdet, siger han.

Får del i stordriftsfordelene

De fire vestjyske virksomheder, hvoraf den første blev etableret i Ringkøbing i 1963, løser opgaver for både private, sommerhusejere samt landbrug og industri.

Peter Byskov, direktør i Jens Byskov, siger:

Læs også

Føjer sprinkler til InstallatørGruppens kompetencer

– Vi er meget glade for at blive en del af InstallatørGruppen, hvor vi både får del i stordriftsfordelene, og samtidig bevarer vores lokale tilstedeværelse i det vestjyske samt vores stærke kultur og DNA, som har defineret virksomheden siden 1963.

InstallatørGruppen blev etableret i 2023. Med de seneste fire nytilføjelser opnår gruppens virksomheder en samlet omsætning på ca. 2,5 mia. kr. InstallatørGruppen ejes af FSN Capital og de enkelte virksomheder.

Relateret indhold